O persoana care a iubit si a fost inselata traieste cu teama de nu mai fi ranita si a doua sau a treia oara. Nu se va mai deschide atat de usor in fata unei alte persoane. Mandria ei sufera odata cu ea. Nu este deloc usor sa insanatosesti o persoana ce indura dureri fizice si morale, ce isi dezvolta exagerat instinctul de aparare sau neincrederea in propria persoana si in ceilalti

“Intotdeauna in viata persoanei pe care o iubesti va exista o alta pe care a iubit-o sau care l-a iubit. Intotdeauna in viata cuiva va exista un alt cineva care trebuie uitat, o amintire ce trebuie ingropata in pamantul uitarii, o bucata din tine pe care, din diverse motive, esti nevoit sa o lasi in urma".

"Si cu toate acestea, in ciuda durerii si neconsolarii noastre, viata celor care si-au promis odata iubire eterna merge mai departe. Pe drumuri separate, pline la inceput de gropi din trecut, insa cu multe si interminabile lucrari de reabilitare pe parcurs. Dincolo de o veche suferinta, exista insa o noua fericire. Trebuie sa fi insa suficient de pregatit ca sa o primesti. Atat”.

A fost explicatia cea mai simpla si mai rascolitoare pe care mi-a fost dat sa o aud vreodata venita din partea unei cunostinte de a carei existenta uitasem de mult timp. Nu a mai contat ca raspunsul ei nu avea nicio legatura cu intrebarea pe care i-a adresasem. M-a determinat sa inteleg ceea ce nu am inteles niciodata. De ce este atat de greu sa pui bazele unei relatii cu o persoana care a iubit si a fost inselata? De ce, orice ai face, oricat de profunde si intense ar fi sentimentele persoanei respective pentru tine, din cand in cand, exact atunci cand crezi ca totul este dat uitarii, intervin taceri prelungite, reticente, retineri si teama?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Nu este deloc usor sa incepi o relatie cu o persoana care inca incearca sa se refaca de pe urma unei foste iubiri. O fosta iubire, o iubire mare, careia i-ai pus capat din cauza tradarii, nu poate sa fie decat o experienta dureroasa. Este o suferinta dureroasa, care se vindeca insa in timp, incetul cu incetul, si dar cu ajutorul unei alte iubiri, cu ajutorul unei persoane care poate sa iti insufle optimism, incredere in tine si speranta. Iar tie, celui care te incumeti sa pasesti pe teritorii sangerande, gestul apropierii de o astfel de persoana ti se pare unul dintre cele mai temerare gesturi pe care le-ai facut vreodata.

Si incerci sa-l faci cu responsabilitate, cu o infinita iubire, cu speranta ca odata vei primi mult mai multa iubire decat ti se ofera acum. Mult mai multa incredere! Sau nu mai astepti deloc.. te multumesti cu ce ai... o speranta aproape inexistenta... doar sa-i fie lui bine. Incerci sa faci pe medicul si sa-i tratezi boala de care sufera, fara sa te gandesti ca exista riscul de a te imbolnavi tu insati. Caci, implicit, pentru ca el sufera, suferi si tu.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri