5 Decembrie 2012 publicat în Familie 213 share-uri

Nu am timp. Sunt prea ocupata. Eram dinainte ... acum ca au venit si copiii... Abia ii pot lasa cu o bunica pentru a ajunge la un amarat de film… Expertul nostru iti intinde o mana de ajutor si iti dezvaluie cateva tipsuri pentru o viata implinita si fericita ca mama. Afla desigur si cum te va ajuta... sportul!

3. Nu in ultimul rand: sportul te va face sa te simti bine in pielea ta.

Fetelor, cine poate sa nege? Nu e minunat sa te simti bine in corpul tau?

Sportul te face sa te apreciezi si sa fii apreciat. Alt trup nu iti da Dumnezeu in viata asta.

Ai grija de acesta si vei simti aproape imediat rezultatele.

Experientele tale de zi cu zi se pot ridica la un alt nivel.

Sa arati si sa te simti bine, iti poate usura orice tentativa de a face orice: de la a scapa de o amenda de circulatie :) pana la a avea rezultate mai bune atunci cand te duci sa faci o negociere.

Oamenii apreciaza, intr-adevar, personalitatea unei femei, a unei mame, ii apreciaza si simtul umorului, o admira pentru realizari dar prima impresie va conta intodeauna. Prima carte de vizita a ta este felul in care arati fizic.

Nu mai sta pe ganduri: intereseaza-te de cea mai apropiata sala de sport. In cazul in care nu poti ajunge de niciun fel la sala sunt destule programe de fitness pentru acasa pe net. Si eu practic sportul acasa in perioadele mai aglomerate.

Sunt totusi un mare fan al salii de sport. Atmosfera este minunata!!! Ma intalnesc cu fete ca mine care adora sa se simta IN FORMA, ascult muzica si simt energia.

Ai de unde alege, poti face aerobic sauTae Bo sau Zumba daca iti place sa dansezi si altele si altele…
Ai acces dimineata, seara, in weekend…

Fa-ti din sport o prioritate macar de 2 ori pe saptamana, taie din orice altceva ce iti umple programul! Vei deveni dependenta de miscare!

La sala, fata de acasa, ai avantajul ca te motivezi mai usor sa iti depasesti limitele.

Daca ai posibilitatea, mergi cu o prietena sau un cunoscut, vei renunta mai greu si vei trece mai usor peste prima etapa mai ales daca esti incepatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri