Da, de multe ori bucuria vine din lucruri si gesturi marunte. Tu stii cum sa-l faci pe cel de langa tine fericit folosindu-te de zambet si atitudine?

Fa-l fericit: Incurajeaza-i hobby-urile.

Daca partenerului tau ii place un anumit lucru, incurajeaza-l. Ajuta-l sa isi urmeze hobby-urile.

Fa-l fericit: Uita-te la un sport cu el.

Da, majoritatea femeilor urasc sporturile. Totusi, din cand in cand, fa un compromis si urmareste un meci de fotbal sau de tenis alaturi de partenerul tau de viata. Dandu-si seama ca ii respecti nevoile si el le va respecta pe ale tale.

Fa-l fericit: Nu te enerva/supara din cauza unor lucruri marunte.

Image © Shutterstock - 1023840

Femeile au tendinta sa stea bosumflate din cauza unor probleme extrem de nesemnificative pentru relatie. Daca iti mentii calmul si ramai zambitoare, veti gasi impreuna cele mai eficiente rezolvari.

Fa-l fericit: Cere-i parerea.

Daca te consulti cu partenerul de viata, il vei face fericit. La fel, respectful reciproc din relatie va cunoaste o evolutie semnificativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Fa-l fericit: Exprima-ti deschis sentimentele.

Ideal este sa fii complet deschisa fata de partenerul de cuplu si sa ii spui care iti sunt sentimentele pentru el. Poti face acest lucru prin modalitati inedite si creative ori printr-un simplu ‘te iubesc’ spus in momentele potrivite.

Fa-l fericit: Arata-i cat de norocoasa te simti ca il ai alaturi.

Demonstreaza-i partenerului de viata cat de mult inseamna pentru tine. Arata-i constant dragostea ta. Cu siguranta va fi fericit sa stie ca este iubit si pretuit.

Foto front si main: Depositphotos

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri