12:12, 5 Decembrie 2012 publicat în Familie 353 share-uri

Da, de multe ori bucuria vine din lucruri si gesturi marunte. Tu stii cum sa-l faci pe cel de langa tine fericit folosindu-te de zambet si atitudine?

Da, de multe ori bucuria vine din lucruri si gesturi marunte. Tu stii cum sa-l faci pe cel de langa tine fericit folosindu-te de zambet si atitudine? Fericirea nu costa, iar gesturile marunte chiar pot face fericit/a pe oricine. Invata arta de a-ti face partenerul fericit in fiecare zi! O pot invata atat femeile, cat si barbatii...

Fa-l fericit: Intampina-l cu un zambet.

Atunci cand vine acasa intampina-l cu un zambet! Asa va deveni fericit instant si va uita de stresul de la locul de munca sau de supararile de peste zi.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

Image © Sxc.hu

Fa-l fericit: Complimenteaza-l.

Un barbat se va simti intotdeauna bine atunci cand partenera sa de relatie il va complimenta. Ii poti spune cat de bine se descurca la locul de munca, ce bine arata intr-o anumita zi or ice frumoasa e viata de cuplu alaturi de el.

Citeste si:
Fericit si cu sufletul plin de Sărbători chiar dacă cei dragi nu...
Fericit si cu sufletul plin...

Fa-l fericit: Fii politicoasa.

Respecta-ti partenerul de relatie, insa asteapta acelasi lucru si din partea lui. Spune ‘multumesc’ si ‘te rog’ ori de cate ori ai ocazia.

Fa-l fericit: Lasa-l sa respire.

Nu iti sufoca partenerul de viata. Unui barbat ii place sa se bucure de spatiul sau personal, iar daca ii oferi acel spatiu, te va respecta tot mai mult si va fi fericit ca ii intelegi nevoile.

Fa-l fericit: Lasa-l sa se relaxeze.

Nu iti forta partenerul de relatie sa vorbeasca cu tine despre o anumita problema atunci cand simte nevoia sa se odihneasca. Observa-i limbajul nonverbal si vei sti cand este pregatit sa vorbeasca. Astfel vei evita o eventuala cearta in cuplu.

Fa-l fericit: Suna-l in timpul zilei.

Suna-l o data sau de doua ori pe zi si vorbiti despre ce vi s-a intamplat pana in acel moment. Comunicarea este extrem de importanta pentru o relatie.

Fa-l fericit: Invita-i prietenii/familia la masa/cina.

Surprinde-l placut asteptandu-l acasa alaturi de cele mai dragi personae pentru el. Asa vei putea sparge monotonia din viata de cuplu!

Fa-l fericit: Prepara-i mancarea preferata.

Prepara-i acea mancare pe care o considera delicioasa. Partenerul de relatie va pretui momentul petrecut alaturi de tine la masa.

Image © Sxc.hu

Fa-l fericit: Pastreaza curatenia.

Tine casa curata. Partenerul de viata va aprecia acest lucru si se va simti intotdeauna bine in propriul camin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri