19 Octombrie 2012 publicat în Familie 121 share-uri

"Adevarul este ca nu esti perfect. Si nu este nici partenerul tau. Insa puteti fi perfect imperfecti impreuna." (Arielle Ford)

Sa iubesti perfect de imperfect...

Bineinteles ca avem tendinta sa vedem cioburile, crapaturile, zgarieturile. Sigur ca ne vine greu sa le acceptam la noi insine, la iubirile noastre, darmite la ceilalti, la iubirile lor. Doar suntem nascuti sa tindem catre perfectiune. Evident ca ne dorim ca cioburile, crapaturile, zgarieturile sa nu existe. Ne straduim din greu sa le negam existenta. Dar avem nevoie sa le vedem, sa le auzim, sa le simtim, sa le intelegem si sa le acceptam.

Asculta-ti inima fiindca ea te ajuta sa vezi bine. In loc sa-ti vezi propriile imperfectiuni sau pe ale partenerului si in loc sa alegi sa te lasi deranjata de ele, invata sa privesti la ceea ce se afla dincolo de ele. Ai la indemana o alegere: poti gasi comportamentul partenerului drept “enervant” sau poti cerceta dincolo de el, spre a vedea ceea ce se intampla in realitate. Daca vrem ne putem schimba perspectivele de la “ce este gresit” la “ce este bine”, de la “ceea ce vreau eu” la “ceea ce este mai bine pentru relatie”. Putem alege sa ne acceptam partenerul cu iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

“Alegand sa transformi conflictul de zi cu zi in compasiune, cultivam o relatie mult mai iubitoare prin umor, ascultarea celuilalt, prin intimitate si generozitate, chiar daca cineva exagereaza, refuza sa asculte sau se inchide fata de celalalt”, afirma David Deida, profesor spiritual si renumit speaker international.

Este o dovada de maturitate emotionala fata de noi insine, dar si fata de relatia noastra. Este o dovada de curaj si indrazneala si bunavointa fata de tine, de partener si de lumea intreaga sa vezi si sa imbratisezi frumusetea si unicitatea din perfectiunile tale si din ale celuilalt. Cateodata cand te agati de o trasatura a partenerului care te enerveaza si o consideri raspunzatoare de certurile si probleme voastra, respira adanca, fa un pas in spate si arunca o profunda privire de ansamblu asupra a ceea ce te deranjeaza cu adevarat. Umorul poate ajuta si el si poate aduce acceptarea si vindecarea. A-i accepta celuilalt imperfectiunile ca si cum ar fi ceea ce-l face perfect este cea mai mare dovada de iubire, acceptare si apreciere pe care o poti face cuiva. Este cheia catre o relatie de iubire fericita si armonioasa.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Caria dentară – ce este și cum se tratează

“Oricine aflat intr-o relatie de durata stie cat de usor o ciudatenie mica sau o hipersensibilitate pot progresa de la o imperfectiune la o arsura. De cate ori nu te certi cu partenerul asupra acelorasi lucruri micute? Dar daca, in loc sa te concentrezi asupra incercarii de a schimba acel lucru mic care te deranjeaza la partenerul tau, ai avea abilitatea de a schimba modalitatea in care te uiti la acel lucru? Brusc, tot epicentrul relatiei tale s-ar schimba. Adevarul este ca nu esti perfect. Si nu este nici partenerul tau. Insa puteti fi perfect imperfecti impreuna., spune Arielle Ford pe site-ul sau oficial: https://thewabisabibook.com/

Pentru a intelege mai bine notiunea de "iubire wabi-sabi" si a o putea pune in practica, va recomandam si site-ul www.wabisabilove.com, dar si lecturarea cartii "Wabi Sabi Love: The Ancient Art of Finding Perfect Love in Imperfect Relationships" , de Arielle Ford.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Foto fr si main: By Irishasel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri