16 Octombrie 2012 publicat în Familie 73 share-uri

Psihologii studiaza rolurile de gen si astfel ne ghideaza prin acest hatis al comunicarii cu barbatul de lanaga noi. Sunt atat de multe lucruri pe care noi inca nu le-am aflat despre ei!

14. … dar nu intotdeauna barbatii au chef de sex

Contrar asteptarilor noastre, de altfel. Ca si femeile, barbatii sunt stresati de taskuri de la serviciu, familie, facturi si alte griji. Iar stresul este principalul inamic al libidoului. Cand un barbat spune nu in seara asta, nu o spune fiindca nu este interesat de tine, ci ca intr-adevar nu vrea sa faceti sex in acel moment.

15. Barbatilor le place sa isi satisfaca partenera

Placerea ta este importanta pentru partenerul tau. Dar el nu va sti ce iti doresti, pana cand tu nu ii vei spune. Femeile insa se simt inconfortabil sa vorbeasca despre ceea ce nu le place. Spune-i clar, cu diplomatie, in asa fel incat sa nu ii afectezi ego-ul. Stie ca ceea ce te face pe tine fericita, ii aduce si lui placere.

16. Barbatii au anxietate cu privire la performantele lor sexuale

Majoritatea barbatilor sunt ingrijorati cu privire la performantele lor sexuale, mai ales pe masura ce imbatranesc. De asemenea, un barbat poate sa fie ingrijorat cu privire la felul cum arata. Trebuie sa invatati amandoi sa treceti peste astfel de momente, iar sexul poate deveni mult mai placut.

17. Barbatii se instraineaza daca nu se simt apreciati

Daca un barbat nu se simte iubit si apreciat in relatia sa, va cauta aceste sentimente in alta parte. Pentru un barbat poate sa insemne ca se va afunda in munca sa, altul poate sa dezvolte o fixatie pentru sporturi sau jocuri. Si altii ajung sa insele. Ca sa evite astfel de probleme, partenerii trebuie sa lucreze impreuna pentru a depasi problemele.

18. El investeste in tine

Majoritatea barbatilor sunt constienti ca au foarte mult de pierdut daca o relatie pe termen lung se deterioreaza. Si nu e vorba doar de tine ca persoana, ci de intreaga viata pe care ati construit-o impreuna.

Daca te straduiesti sa iti intaresti relatia, sunt mari sanse ca partenerul tau sa mearga in aceeasi directie.

via Webmd.com

Iti mai recomandam si:

Testul Iubirii Subconstiente: Cine este barbatul care te fascineaza involuntar?

Psihoastrologie: Top 3 barbati din horoscop atrasi de femeile mai in varsta

Psihologie masculina: 4 calitati ascunse ale barbatului insurat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri