17 Iulie 2012 publicat în Psihologie 1 share-uri

Haideti sa exploram impreuna patru calitati ascunse pe care le detine barbatul insurat!

Barbatul insurat este foarte diferit de barbatul celibatar/burlac. Casatoria il face sa se maturizeze si sa priveasca lumea cu alti ochi, cu mai multa responsabilitate. Astfel, desi poate parea ca nu s-a schimbat deloc, barbatul insurat este o persoana complet noua.

Image © Shutterstock - 11281099

Iata ce nu stiai despre barbatul insurat:

1. Barbatul insurat nu mai este nepasator.

Barbatului insurat ii pasa foarte mult de familia sa, atat de mult incat va face orice pentru a o mentine unita si fericita (desi de multe ori poate parea iritat de anumite situatii sau chiar frustrat). In adancul sufletului sau, barbatul insurat le va acorda intotdeauna prioritate persoanelor pe care le iubeste deoarece a fi casatorit schimba ordinea lucrurilor si aduce pe primul plan sotia si copiii. Fiind “capul familiei”, acum vede lucrurile clar si intelege ce trebuie sa faca. Altfel, ar mai fi unica lui fica printesa familiei?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

2. Barbatul insurat gandeste in perspectiva.

Poate ca barbatul insurat face greseli si ia decizii pripite, insa nu la fel de des precum o face barbatul celibatar. Fiind responsabil pentru familia sa, se gandeste in perspectiva pentru a le asigura membrilor ei un viitor frumos, fara griji. Mai mult, nu ramane la stadiul de gandire, ci ia si atitudine actionand, facand lucrurile sa se intample! Copiii au nevoie de o viata care sa le asigure o evolutie fizica, psihologica si spirituala care sa ii dezvolte armonios si sa ii transforme in niste oameni completi.

Image © Shutterstock - 12614374


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri