Limitele se stabilesc inca de la inceputul unei relatii. Nu va casatoriti doar din dorinta de a iubi, de a avea o familie si in speranta oarba a fericirii.
- Daca te simti frecvent maniupata. Mai exact daca frecvent renunti la activitatile tale pentru a face un lucru pe care el il spune. Spre exemplu, tu esti obosita, vrei sa te relaxezi si tocmai te-ai apucat sa citesti, iar el spune ca vrea o bere si te roaga mult sa te duci tu la magazin caci el are de vazut stirile sau trebuie sa termine jocul pe calculator.

- Daca iti spui des: “Poate lucrurile vor merge mai bine dupa ce ne vom casatori”
- Daca te simti singura.
- Daca simti ca el se poarta precum un parinte. Chiar daca la inceput acest comportament poate fi placut, totusi relatia de cuplu inseamna si atractie, nu doar protectie si prietenie.
- Daca el nu este de acord cu hobby-urile tale. Vei simti mereu nevoia sa faci ceea ce iti place, este ca si cum nu te place pe tine, asa cum esti, nu te accepta.
- Daca va despartiti si va impacati des, azi va iubiti, iar maine va urati.
- Daca ajungi sa iti dai silinta sa ii faci pe plac iar el nu iti raspunde cu reciprocitate sau este tot timpul nemultumit. Rece sau nemultumit va ramane, indiferent de ce vei face.
- Daca simti ca langa el iti evidentiezi tot ceea ce este mai rau din tine. Perechea trebuie sa te sustina in ceea ce iti propui, sa te ajute in evolutia ta sociala, profesionala, nu sa te infraneze.
- Daca este posesiv, foarte gelos, impulsiv (fiind adesea furios).
- Daca tu nu ai dreptate niciodata intr-o discutie contradictorie, daca nu recunoaste fata de tine faptul ca argumentele tale erau corecte ci isi mentine ideea plina de orgoliu. Daca nici macar nu te asculta sau nu te lasa sa vorbesti, motivand ca este cum spune el si punct.

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam

Povestea noastra de logodna

Drumul spre altar are 10 pasi


Actul casatoriei: plus sau minus pentru relatie?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri