De ce insa in contractul de casatorie nu este inclusa nicio clauza cu privire la pastrarea propriei identitati pe parcursul unei casatorii? Nu se pomeneste nimic de suportul emotional acordat in eventualitatea unei calamitati psihice. Nici in caz de transformare radicala a unuia dintre parteneri, nimic ce aduce a despagubire morala nu este specificat pe hartia magica. Nicio relatie nu dureaza insa o vesnicie. Sotul meu actual insa imi spune ca ma iubeste, dar comportamentul lui imi demonstreaza cu totul altceva.
De ce insa in contractul de casatorie nu este inclusa nicio clauza cu privire la pastrarea propriei identitati pe parcursul unei casatorii? Nu se pomeneste nimic de suportul emotional acordat in eventualitatea unei calamitati psihice. Nici in caz de transformare radicala a unuia dintre parteneri, nimic ce aduce a despagubire morala nu este specificat pe hartia magica. Nicio relatie nu dureaza insa o vesnicie. Sotul meu actual insa imi spune ca ma iubeste, dar comportamentul lui imi demonstreaza cu totul altceva. Este in permanenta rece, distant, indiferent fata de mine si fata de noi. Sotul meu actual uita sa-mi aduca flori pana si de ziua mea de nastere. Nu mai este tandru cu mine, are in permanenta o atitudine agresiva, nu-l mai intereseaza ceea ce mi se intampla. In loc de iubire primesc frustrari si reprosuri, acuzatii ca sunt ceea ce sunt. In loc de cuvinte frumoase rostite de el pentru ca stia ca-mi face placere primesc jigniri pentru ca stie ca ma doare. Nu mai exista timp petrecut in doi, ci timp petrecut in anturajul sau. In loc sa ma faca sa zambesc, gaseste ca este amuzant sa ma vada plangand.

Il vreau inapoi pe cel cu care m-am casatorit

„Un cal, un cal, regatul meu pentru un cal!”, spunea Richard al III-lea. O viata, o viata as da si eu ca sa aduc inapoi ceea ce obisnuia sa fie. O viata as da ca el sa fie iarasi barbatul cu care m-am maritat. Am facut tot ce este omeneste posibil pentru a-mi comunica dorintele. Am renuntat la asteptarile mele, pentru a le implini pe ale sale. Am trecut cu vederea comportamentul sau negativ, am inghitit reprosuri si am suportat conflicte aprige pentru ca speram ca el sa fie iarasi barbatul cu care m-am maritat.

Stiam insa ca iubirea nu se plange, nu se cearta si nu lamenteaza. De ea nu te poti debarasa atunci cand vrei tu. Insa cand celalalt este interiorizat, transmitand numai emotii negative, nu este deloc usor sa ramai cu sentimente pozitive. Stiu ca nu poti schimba pe nimeni fara ca tu insati sa te schimbi. Nu vreau sa fiu doar eu cea care s-a schimbat. Vreau sa se schimbe si el. Este tragic cand doua persoane stau impreuna fara sa se manifeste ca doua personalitati distincte, unite printr-un scop comun. Este tragic cand ajungi sa constati ca stai langa o persoana in amintirea clipelor apuse, cu speranta repetarii lor. Si cu toate astea.. nu vreau sa ma despart de el, nu vreau sa reinviu imaginea omului din trecut, ci vreau sa il iubesc pentru ceea ce este in prezent.

Adela
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri