Inainte de a apela la ajutorul unui specialist in terapia de cuplu, incearca propria ta terapie. Redacteaza un scenariu creativ si personal, cat mai plin de surprize si asigura-te ca-l urmezi pas cu pas.
Relatia noastra de cuplu va fi diferita de a celorlalti, iubirea noastra va fi unica, nu se va asemana cu a celorlalti, pe noi nu ne va obosi. Vom reusi sa avem o viata frumoasa impreuna, iar copiii ne vor intregi casnicia. Noi nu o sa fim doar parinti, o sa stim sa fim si sot si sotie. Viata noastra in doi nu o sa devina o modalitate anosta de coexistenta, asa cum se intampla in alte cazuri. Pornite din realitate sau nu, simple mituri sau franturi de adevar, acestea sunt asteptarile pe care le aducem in relatia de cuplu. Uitam insa ca orice relatie trece prin mai multe faze de evolutie.

Este inevitabil ca pe parcursul ei sa nu intervina conflicte, tensiuni, griji, probleme de natura intima, crize personale izbucnite din variate motive. De la entuziam, bucuria de a fi impreuna, de la pasiune si intensitate se poate ajunge la o simpla impartire in comun a unor experiente de viata. Traind intr-o lume prea haotica si prea grabita, presati de grijile cotidiene, abia daca mai gasim timp sa ne gandim la nevoile celui de langa noi.

Toate acestea acumulate conduc incet, incet la distantarea dintre parteneri. Si cu toate acestea, va iubiti si ati fi dispusi sa faceti orice pentru a simti iarasi farmecul inconfundabil al inceputului. Situatia nu este insa una pierduta daca stii cum sa abordezi problema. Inainte de a apela la ajutorul unui specialist in terapia de cuplu, incearca propria ta terapie. Redacteaza un scenariu creativ si personal, cat mai plin de surprize si asigura-te ca-l urmezi pas cu pas. Credeai ca ai nevoie de zile speciale de concediu pentru a revigora relatia voastra? Ei bine, 24 de ore petrecute unul cu celalalt poate avea un efect benefic asupra sentimentelor voastre.

Poate ca nu e tocmai reteta minune de care are nevoie relatia voastra, insa va poate apropia extrem de mult. Iata ce trebuie sa faci. In primul rand, ai grija sa rezervi o zi de sambata doar pentru voi doi. Anunta-l si pe el de intentia ta de a petrece intreaga zi impreuna. Lasa copiii in grija parintilor, uita de orice alte planuri, amana pentru weekendul viitor proiectele de la serviciu si incerca sa-l atragi si pe el in jocul dragostei si al seductiei.

Alege o locatie speciala, undeva la marginea unei ape sau in creierii muntilor, un loc care sa imbie la relaxare, la meditatie si dragoste. Veti fi mult prea furati de peisaj si de atmosfera incarcata de romantism pentru a mai mai pune pe primul plan grijile voastre cele de toate zilele. Veti avea timp berechet pentru a vorbi despre voi, despre asteptarile si planurile voastre. Doar despre Voi... Nu vorbi doar despre tine si nevoile tale, lasa-le undeva deoparte si focalizeaza-te asupra nevoilor partenerului. Daca pe ale tale le cunosti destul de bine, pe ale lui se poate ca le-ai cam neglijat in ultima vreme.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri