Inainte de a apela la ajutorul unui specialist in terapia de cuplu, incearca propria ta terapie. Redacteaza un scenariu creativ si personal, cat mai plin de surprize si asigura-te ca-l urmezi pas cu pas.
Este foarte important ca fiecare dintre cei doi sa-l inteleaga pe celalalt, sa-i cunoasca intentiile si ceea ce simte cu privire la impasul in care s-a poticnit relatia. Asculta-i cu atentie opiniile si fa-i-le cunoscute si pe ale tale. Plimbati-va apoi pe malul apei tinundu-va de mana precum doi adolescenti. Nu ezitati sa va comportati-va ca atare! Da frau liber gesturilor spontane, mangaie-l cu tandrete pe par, saruta-l pasional, fii feminina si copilaroasa, uimeste-l prin naturaletea ta. Luati cina in oras, dezgropati subiectele de conversatie ce aduceau savoare relatiei voastre la inceput, abordati orice subiect ce va trezeste buna dispozitie si afectiunea reciproca.

In goana cotidiana, sexul si atingerile intime au ajuns sa fie amanate pentru zilele de concediu sau reduse la statutul de simple functii biologice. Intr-o relatie, indiferent de gradul sau de longevitate, personajul feminin este cel care are de obicei initiativa propunerilor sociale, iar el este mai indraznet atunci cand vine vorba de initiativele erotice. Inversand macar de data aceasta raportul, transforma o zi obisnita de vara intr-una memorabila. Momeste-l cu o baie fierbinte, cu saruri relaxante si uleiuri speciale de masaj sau cu o cina romantica, cu lumanari parfumate si un decor cald. Sugereaza-i un joc intim extrem de senzual si seduce-l prin orice gest pe care il faci, printr-o privire patrunzatoare si plina de inteles, printr-o simpla atingere de mana sau prin initiative pe care nu le-ai mai avut pana acum. Ce rezultat a avut sedinta ta de terapie?...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri