5 Iulie 2012 publicat în Familie 39 share-uri

Atunci cand doresti sa spargi monotonia din relatie, sa imbunatatesti comunicarea cu persoana iubita sau pur si simplu sa te relaxezi/distrezi alaturi de jumatatea ta, practica un hobby pentru cupluri!

Hobby pentru cupluri #5: SPORTURILE

Sporturile nu sunt doar o modalitate prin care sa te mentii in forma, ci si o cale de relaxare sau de distractie. Ce poate fi mai frumos decat sa joci sportul preferat alaturi de jumatatea ta? Tu si persoana iubita puteti alege, in functie de gusturi, badminton-ul. inotul, tenisul, bowling-ul etc.

Hobby pentru cupluri #6: GRADINARITUL

Gradinaritul este un hobby linistitor pe care il poti practica impreuna cu partenerul de viata. In cazul (fericit) in care locuiesti la casa, construieste-ti alaturi de partener gradina viselor tale ingrijind plante ornamentale. Chiar voi puteti fi arhitectii propriei gradini in care sa va beti cafeaua de dimineata in weekend-urile cu soare.

Hobby pentru cupluri #7: VIZIONAREA DE FILME

Atunci cand nu simtiti nevoia sa iesiti in oras si sa petreceti cateva clipe relaxante in intimitatea propriului camin, vizionarea de filme este cea mai buna alegere. Varietatea disponibila pe internet cu siguranta va satisface gusturile dumneavoastra, dar si pe cele ale persoanei iubite. La fel, puteti alege sa vizionati o capodopera clasica a cinematografiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Hobby pentru cupluri #8: PLIMBAREA CU CANOE-le

Sezonul cald aduce cu sine posibilitatea de a practica multe sporturi in aer liber. Plimbarea cu canoe-le este o alegere excelenta pentru cuplurile ce vor sa iasa din monotonie, sa se distreze, dar si sa se mentina in forma. Dumneavoastra si partenerul va veti inviora si veti invata sa actionati ca o echipa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri