5 Iulie 2012 publicat în Familie 66 share-uri

De ce? De ce lasam sa se intample momente urate intre noi? Poate fiindca pe umarul drept ar trebui sa ne sopteasca mereu un ingeras doctor in psihologie, un ingeras care ar mai calma lucrurile din cand in cand, care sa ne spuna cand gresim si cata rabdare trebuie sa avem, pentru a construi o relatie frumoasa.

Ne intalnim, ne indragostim... La inceput totul este magic si firesc... pana cand lucrurile se transforma in haos. De ce? De ce lasam sa se intample momente urate intre noi? Poate fiindca pe umarul drept ar trebui sa ne sopteasca mereu un ingeras doctor in psihologie, un ingeras care ar mai calma lucrurile din cand in cand, care sa ne spuna cand gresim si cata rabdare trebuie sa avem, pentru a construi o relatie frumoasa.

Circula zilele acestea pe Facebook o imagine insotita de textul: "Relatiile frumoase nu se intampla pur si simplu. E nevoie de timp, rabdare si doi oameni care sa vrea cu adevarat sa fie impreuna". Cat adevar!
 

Si, am mai putea spune, dupa ce citim cei "20 de pasi care distrug o relatie" in opinia lui Helene C. Parker,  o reputata specialista in psihologie de cuplu si autoarea unui best-seller pe tema relatiilor, ca e nevoie si de RESPECT. Respect fata de tine insati/insuti, dar si fata de partener – persoana aia de care candva te-ai indragostit! Si, mai mult decat atat, aceasta valoare trebuie impartasita de ambii parteneri.

Intr-un articol bazat pe cartea sa "If This Is Love, Why Am I So Lonely?", pentru www.innerself.com, ne arata foarte limpede unde gresim. Helene C. Parker ne explica si care ar fi cei 20 de pasi care intaresc o relatie.

Vezi cei 20 de pasi care distrug o relatie pe urmatoarea pagina -->


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri