8 Mai 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Pe langa faptul ca sangele este vital, cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au demonstrat ca sangele care ne alearga prin vene este raspunzator in mare parte si de comportamentele noastre emotionale si sexuale.
Barbatul O si femeia B – Daca dragostea dintre cei doi ar putea fi comparata cu un fenomen al naturii, furtuna ar fi cuvantul care ar descrie cel mai bine aceasta relatie: tunete, fulgere, gemete si o sincronizare perfecta. De cele mai multe ori, cei doi ajung la destinatie in acelasi moment, ceea ce-i face sa se simta in al noualea cer. Ea doreste, el se supune, ea propune, el accepta. Amandoi se simt insa excelent.

Barbatul O si femeia AB – Daca in cazul lor nu primeaza simturile atunci cine? Dragostea? Hamm... nicio sansa. Ambilor le place sa experimenteze trupul partenerului. Lui ii place sa conduca, ei sa fie docila si supusa. Ei ii place sa fie invatata, lui ii place sa dea lectii. Nu au nicio jena sau rusine unul fata de celalalt, si daca unul nu stie, celalalt nu ezita sa arate. Incet, delicat si tandru, la lumina lumanarilor parfumate sau pe covorul din fata semineului...

Barbatul A si femeia O – Se iubesc, se respecta si se doresc. Mai mult ca fratii insa... Unuia dintre ei ii lipseste senzualitatea, iar celalalt nu se straduieste prea mult sa o descopere. Se pot lauda cu o viata sociala activa si se potrivesc perfect din acest punct de vedere, insa pe plan sexual compatibilitatea lor lasa mult de dorit. Rareori ajung sa cunoasca impreuna formula fericirii pamantesti.

Barbatul A si femeia A - Tradititionalisti din fire, cei doi se simt in largul lor doar atunci cand experimenteaza tehnici deja cunoscute. De ce sa umbli pe carari neincepute cand poti alege deja drumurile batatorite? Si totusi, pasiunea nu lipseste din acest cuplu, simple atingeri transformandu-se in momente de pura nebunie. Ea pare o mata blanda, dar numai el stie cat de rau poate sa zgarie.

Barbatul A si femeia B – In cazul celor doi, dragostea se exprima printr-un infinit de posibilitati, care de care mai originale si mai creative. Afrodisiacele, petalele de trandafir, valurile de sampanie si un intreg arsenal de obiecte erotice fac deliciul acestei perechi. Gemetele unuia trezesc dorinta celuilalt. Intotdeauna insuficient, de cele mai multe ori satisfacator, dar niciodata banal, actul de iubire dintre cei doi este in mod sigur unul minunat.

Barbatul A si femeia AB - Cine spune ca atunci cand faci dragoste nu iti daruiesti si sufletul cand acest cuplu confirma acest lucru in majoritatea timpului? Dragostea in aceasta pereche capata forma jocului erotic animat insa si de puterea sufletului. In atingerile incendiare dintre cei doi nu mai exista loc si pentru meditatii la nemurirea sufletului. Si de care suflet poate fi vorba cand cei doi isi dau sufletul aratandu-si unul altuia, prin mangaieri si prin soapte fierbinti, cat de mult se iubesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri