8 Mai 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Pe langa faptul ca sangele este vital, cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au demonstrat ca sangele care ne alearga prin vene este raspunzator in mare parte si de comportamentele noastre emotionale si sexuale.
Grupa B – Rareori ii vei auzi pe cei apartinand grupei B de sange vorbind despre dragoste sau despre actul sexual, chiar daca stiu si constietizeaza cat de importante sunt acestea pentru succesul unei relatii. Si poate ca nu vorbesc prea mult... dar in schimb actioneaza. Stiu cand sa lase frau liber imaginatiei, stiu cand sa se opresca si stiu sa traiasca clipa la intensitate maxima. Daca vor si simt ca asa trebuie, pot transforma o seara banala si monotona intr-una incendiara. Cu focul si scanteile de rigoare...

Grupa AB – Pentru reprezentantii acestei grupe sanguine, sexul reprezinta doar o mica parte din ceea ce se numeste dragoste. In conceptia lor, dragostea fizica trebuie neaparat precedata de dragoste sufleteasca. Daca nu se intampla acest lucru, ei raman in lumea lor, nemuritori si rece, urmarind doar satisfacerea propriilor placer. Pot fi acuzati de egoism si superficialitate, insa atunci cand simt ca au intalnit persoana potrivita se daruiesc total, din tot sufletul si cu tot trupul, fara sa stea prea mult pe ganduri.

Si pentru ca am vorbit in linii mari despre inclinatiile sexuale ale grupelor sanguine, haideti sa luam fiecare grupa sanguina in parte si sa vedem cat de bine stiu cuplurile sa se exprime prin limbajul trupului si al gesturilor de dragoste:

Barbatul O si femeia O – Pentru a fi in totalitate fericiti, cei doi au nevoie in permanenta de atingeri fizice, de saruturi tandre, de gesturi gentile, de miscari incete si mai repezi, de agonie si de extaz, de tremuraturi si de placeri nebanuite. Nu poate fi vorba de dominatie in acest cuplu caci fiecare incearca toate posibilitatile pentru a obtine mai intai placerea celuilalt si apoi propria placere. Adora momentele de preludiu cand se pierd unul in bratele celuilalt.

Barbatul O si femeia A – Cu toate ca per ansamblu cei doi alcatuiesc o pereche frumoasa din punct de vedere al compatibilitatii sexuale, de la a vrea si pana la a reusi e cale lunga... Isi doresc un sex nebun, pasional si furibund si momente in care sa urle de placere. Isi doresc..., dar nu obtin acest lucru de cele mai multe ori. Relatia lor este cand pasiva, cand activa, cand minunata, cand nu prea stralucita. Punctul culminant este insa important pentru amandoi, grabindu-se sa ajunga la el cat mai repede. Mult prea repede...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri