8 Mai 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Pe langa faptul ca sangele este vital, cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au demonstrat ca sangele care ne alearga prin vene este raspunzator in mare parte si de comportamentele noastre emotionale si sexuale.
Barbatul B si femeia O – Egalitate si fraternitate? Invinsi sau invingatori? Probabil ca ei stiu raspunsul cel mai bine, insa monotonia si plictiseala pare ca domneste in acest cuplu. Daca nu vor fi luate masuri cat mai drastice din timp, fiecare va porni pe cont propriu in cautarea unui partener care sa le dezghete simturile.

Barbatul B si femeia A – Cum ar putea el sa atinga absolutul decat cu ajutorul ei? Initiativele nu lipsesc in acest cuplu, iar iubirea lor e cand spontana, cand copilaroasa, cand violenta, insa niciodata clipele traite acum nu se vor asemana cu cele traite ieri. Nici un ieri nu va fi identic cu un azi. Niciun clipa de iubire nu va fi irosita in zadar, nici o soapta de iubire nu va trece pe langa urechea ei fara ca ea sa-i raspunda la randul sau inzecit.

Barbatul B si femeia B – Nu intelegi de ce casca sau o doare capul de fiecare data cand incerci sa te apropii de ea? Gandeste-te mai bine! Poate ca i-ai promis marea cu sarea si nu te-ai tinut de cuvant. Incearca atunci sa fi tu marea ei pentru ca ea sa se piarda in infinitul tau. Nu mai refuza noutatile din dormitor, accepta experimentele erotice si pune in aplicare trucuri care stii ca o fac sa freamate de placere.

Barbatul B si femeia AB - Totul este mediocru incepand cu dragostea si capituland cu actul sexual. Va multumiti cu putin cand ati putea sa aveti atat de mult... Ei ii este frica sa incerce si altceva pentru ca se teme ca el sa nu gandeasca gresit despre ea, el ezita sa-i propuna ceva mai deocheat de teama ca ar putea fi refuzat. Si cu toate ca sunt la fel de activi pe plan sexual, senzatiile lor fizice cunosc grade diferite de intensitate.

Barbatul AB si femeia O – Cei doi indragostiti isi petrec mai mult timp discutand despre dragostea decat punand-o realmente in practica. Ambii sunt timizi, retinuti si insuficient de senzuali pentru a putea sa se bucure la maxim la auzul gemetelor de placere ale partenerului. In timp insa, uitand de inhibitii si de prejudecatil, lasandu-si impulsurile sa zburde in voie pe campia libertatii, cei doi se pot simti extraordinar impreuna.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri