23 Martie 2012 publicat în Familie 103 share-uri

Casuta fericita este un blog de familie. Este vorba despre o familie cu adevarat fericita formata din Andreea, Cosmin si... micuta Aimi.

Cosmin: Eu ii admir pe cei pe care in ciuda problemelor obisnuite ale vietii, reusesc sa-si pastreze bunatatea si umorul.

Garbo.ro: Ce inseamna arta pentru voi?

Andreea: Pentru mine este vitala… probabil ca o percep asa si din cauza studiilor mele de specialitate. Arta inspira, infrumuseteaza, aduce un mare plus vietii… eu nu pot sa-mi imaginez o viata fara arta. Era un poster care circulape internet cu ceva vreme in urma si continea un joc simpatic de cuvinte: "EARTH without ART is just EH”

Cosmin: Imbogateste spiritul, inflacareaza imaginatia… te gadila la suflet!

Garbo.ro: Voi va considerati un exemplu pentru cei din jur?

Andreea: O, nu! Nici intr-un caz !

Cosmin: Nu.

Garbo.ro: Toti oamenii pot fi fericiti? Cum?

Andreea: DA, cu siguranta. Toti oamenii au perioade de fericire… important este sa facem tot ce ne sta in putinta sa prelungim si sa indesim aceste perioade. Sa maximizam lucrurile care ne fac bine si sa eliminam pe cat posibil ceea ce ne face rau.

Cosmin: Toti oamenii pot sa fie fericiti. O modalitate pe care eu o vad si este la indemana, este sa iti dezvolti un hobby… te relaxeaza, te bucura, iti ofera satisfactie…

Ingredientele unei casnicii fericite

Garbo.ro: Care sunt ingredientele unei casnicii fericite?

Andreea: Iubire, Respect, Flexibilitate.

Cosmin: Sa fii deschis compromisului, sa spui "ai dreptate, draga mea" indiferent de opinia personala si sa nu dai sfaturi in bucatarie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri