23 Martie 2012 publicat în Familie 103 share-uri

Casuta fericita este un blog de familie. Este vorba despre o familie cu adevarat fericita formata din Andreea, Cosmin si... micuta Aimi.

Garbo.ro: E frumos ca aveti un site unde impartasiti cu cei din jur momente unice. Care a fost cea mai frumoasa reactie pe care ati primit-o din partea cuiva care citeste blogul familiei voastre?

Andreea: Au fost mai multe persoane care ne-au incurajat sau felicitat pentru blog, insa cel mai tare am fost miscata de o persoana care mi-a spus ca articolele mele zilnice (Picaturi de Inspiratie) ii lumineaza ziua. Este incredibil cand ceva ce fac de placere, pentru mine in primul rand, poate sa influenteze pozitiv pe altcineva… consider ca este o recompensa extraordinara! Sunt extrem de emotionata ca exista oameni care vor sa citeasca ceea ce am eu de spus!

Cosmin: -

Garbo.ro: Credeti ca visurile pot deveni realitate?

Andreea: DA, fara nicio umbra de indoiala!

Cosmin: Absolut!

Garbo.ro: Care este cel mai mare vis al vostru in acest moment?

Andreea: Sa pornim o afacere (care sa faca/ aduca ceva pozitiv in viata celor care iau contact cu ea)

Cosmin: Sa mai avem un copil.


Garbo.ro: Un gand bun pentru cititoarele si cititorii Garbo…

Andreea: Le doresc sa fie fericiti si impliniti, iar daca in acest moment nu sunt, sper sa gasesca puterea si intelepciunea sa faca acele schimbari care pe termen lung ii vor duce acolo unde isi doresc sa fie!

Cosmin: Sa inchida televizoarele, sa petreaca mai putin timp pe retelele de socializare si mai mult timp in aer liber, in compania persoanelor pe care le iubesc.

Urmariti in continuare.... Casuta fericita

de Iulia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri