23 Martie 2012 publicat în Familie 103 share-uri

Casuta fericita este un blog de familie. Este vorba despre o familie cu adevarat fericita formata din Andreea, Cosmin si... micuta Aimi.

Cosmin: Am vrut ca Aimi sa aiba un nume deosebit, care sa transmita ceva, sa o diferentieze si sa o faca sa se simta iubita.


Garbo.ro: Ce v-ar placea sa invete cel mai mult de la voi?

Andreea: Ca in realitate nu exista limitari vis a vis de ceea ce poate sa faca in viata, de cine poate sa devina. Limitarile ni le autoimpunem de cele mai multe ori si vreau ca Aimi sa creada ca visele pot sa devina realitate si ca nimic nu este imposibil.

Cosmin: Ce a spus Andreea si in completare, mi-ar placea sa deprinda de la mama ei talentul pentru gatit, sa nu se multumeasca cu rezultate mediocre si sa caute sa faca in viata ceea ce ii face placere.

Garbo.ro: Credeti in ceva anume?

Andreea: Eu cred in mine (am atat de multa incredere, incat sunt perceputa de multe ori ca fiind aroganta) si cred in Cosmin.

Cosmin: Desi am fost avertizat de multa lume ca sunt naiv, continui sa cred in bunatatea oamenilor ca trasatura fundamentala!

Garbo.ro: Ce oameni admirati cel mai tare?

Andreea: Admir multe persoane, unele faimoase, altele obisnuite… este fascinant sa asculti povestile oamenilor obisnuiti, majoritatea pot sa fie transformate in romane


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri