23 Martie 2012 publicat în Familie 103 share-uri

Casuta fericita este un blog de familie. Este vorba despre o familie cu adevarat fericita formata din Andreea, Cosmin si... micuta Aimi.

Viata intr-un cuplu fericit inseamna...


Garbo.ro: Ce inseamna viata intr-un cuplu fericit?

Andreea: Nu pot sa vorbesc in general, insa pentru noi sa fim impreuna ne face fericiti. Ne intelegem, ne respectam, ne sustinem reciproc. Dupa un deceniu ne cunoastem deja foarte bine si de multe ori nici nu e nevoie de vorbe, deoarece stim ce il determina pe celalalt sa actioneze/ reactioneze intr-un fel anume si nu in altul.

Cosmin: Noi suntem fericiti pentru ca functionam pe aceeasi frecventa si avem o dinamica de cuplu bine sincronizata. Totodata suntem diferiti, iar diferentele dintre noi aduc un plus, ne completeaza, aduc culoare si diversitate in viata noastra, sunt un antidot impotriva plictiselii.

Garbo.ro: Exista suflete pereche?

Andreea: Nu cred in suflete pereche. Cred ca exista mai multe persoane cu care poti sa te intelegi foarte bine, alaturi de care poti sa iti gasesti fericirea. Este important sa alegi o persoana fata de care esti atrasa, dar si alaturi de care ai cele mai multe sanse sa fii fericita. Este important sa semanati cat de cat, sa aveti valori si interese comune… cu cat aveti mai multe lucruri in comun, cu atat va veti intelege mai bine unul pe altul si vor fi mai putine obstacole de depasit.

Cosmin: Nu, eu cred ca cei care considera ca exista suflete pereche confunda acest lucru cu sentimentele de fericire si bucurie traite alaturi de persoana iubita.

Garbo.ro: Cum ati ales numele fetitei voastre?

Andreea: Am vrutsa aiba un nume ma ideosebit si care sa sune bine in orice limba. Cautam ceva cu multe vocale si am gasi numele perfect: AIMI. Este un nume japonez si inseamna “dragoste frumoasa”, ceea ce cred ca e foarte potrivit, avand in vedere ca ea este rodul unei povesti de dragoste frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri