3 Aprilie 2012 publicat în Familie 17 share-uri

In ziua de azi este foarte dificil sa cumperi o casa si tocmai de aceea multe cupluri tinere aleg sa locuiasca cu parintii unuia din ei. Cuplurile inaintate in varsta se confrunta cu situatia in care parintii necesita ingrijiri din cauza batranetii si atunci ii iau in grija lor. Locuitul sub acelasi acoperis cu socrii poate duce la schimbari majore si la conflicte. Ce este de facut in aceasta situatie pentru a atenua starea de tensiune si pentru a evita neintelegerile?
Nu te certa cu partenerul tau in fata parintilor lui

Niciodata nu ii face reprosuri partenerului tau de viata in fata parintilor lui. Acestia nu te vor putea percepe decat ca pe dusmanul lui/ei care ii face viata dificila. Atunci cand aveti ceva de discutat, faceti-o in privat. Plus ca nimanui nu ii place sa auda pe cineva strain cum vorbeste urat despre copilului sau, nici macar atunci cand acesta a gresit. In ritmul acesta, conflictul cu partenerul de viata ii va implica si pe parintii lui.

Pasteaza-ti calmul si poarta-te frumos

Oricine se simte bine atunci cand cineva se poarta frumos cu el si il respecta. Mai ales persoanele in varsta. Incearca sa le respecti obiceiurile, rutinele si intimitatile si arata-le ca ii respecti. Vorbeste-le mereu frumos si dacate superi pe ei, incearca sa iti recapeti calmul si sa te gandesti la o modalitate diplomatica prin care sa le spui ceea ce te deranjeaza. Poate atunci cand iti va trece supararea, nici nu ii vei mai acorda importanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Tine-te departe de conflictele in familie

Desi faci parte din familia lui/a ei, nu e bine sa te amesteci in conflictele dintre ei, nici macar atunci cand ai intentii bune. Poate ti s-a intamplat sa observi ca oamenii se pot supara foarte tare pe membrii familiei lor, dar sentimentele negative dispar atunci cand aud ca altcineva ii judeca, chiar si atunci cand au dreptate. Toata frustrarile si supararile lui/ei se vor indrepta spre tine si va ajunge sa te vada ca pe un inamic.

Lasa-i sa se implice in viata nepotilor lor

Se spune ca oamenii nu sunt pregatiti sa devina parinti decat atunci cand ajung sa fie bunici. Poate ati observat comportamentul impecabil al unor bunici fata de nepotii lor desi nu au fost niste parinti tocmai model. Implica-i pe socrii in viata copiilor vostri. Vor fi foarte bucurosi sa isi petreaca timpul cu ei si sa ii invete tot felul de lucruri interesante.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri