Orice relatie de cuplu se poate confrunta cu aceste probleme, dar important este cum reusesc partenerii sa le abordeze. Afla care sunt cele 15 pacate care iti vor ucide relatia de cuplu.
Minciunile

Minciunile au picioare scurte. Mereu. Chiar si atunci cand minciunile sunt nevinovate, ele tot pot fi motive suficiente de cearta si de neintelegere. Ideea e sa eviti sa ii faci partenerului ceva ce nici tie nu ti-ar placea.

Egoismul sexual

Chiar daca partenerii se afla intr-o relatie stabila de mult timp si isi cunosc jumatatea, vor avea tendinta sa treaca mai repede peste anumite etape atunci cand vor face dragoste. Insa a face dragoste nu se rezuma numai la actul in sine, ci la mai mult. Femeile au nevoie de conexiune, de afectiune, de excitare, de apropiere etc., lucruri pe care, uneori, partenerii lor le uita.

Cheltuieli majore fara consultarea partenerului de viata

In principiu, toate deciziile majore ar trebui luate de comun acord intr-o relatie stabila. Cheltuieli majore fara a-ti consulta partenerul poate sa insemne un motiv de cearta, de neincredere si de instabilitate in relatie. Potrivit psihologilor, aceste obiceiuri sunt percepute de femei asemeni inselatului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Luarea unei pozitii de control

Atunci cand este nevoie, unul dintre parteneri trebuie sa ia deciziile pentru amandoi, insa acest lucru nu trebuie sa devina o obisnuinta. Nimeni nu vrea sa fie controlat, sa faca numai ce partenerul lor doreste si tot asa.

Amenintarile

Multi oameni isi ameninta partenerii atunci cand vad ca nu obtin ceea ce vor, insa nu inseamna ca este un obicei sanatos. Cei care recurg la amenintari isi doresc cu disperare ca patenerul lor sa faca asa cum ei isi doresc. Amenintarile pun ziduri inalte si groase intre partenerii de viata pentru ca cei care recurg la aceasta metoda devin o sursa de control si de frica, si nu de iubire si sprijin asa cum ar trebui in mod normal sa fie.

Mituirea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri