Daca observi schimbari aceste schimbari la partenerul tau de viata, nu e un lucru bun. Vezi care sunt cele 11 semne ca te insala.
Are perioade de timp pe care nu ti le poate justifica

Niciodata nu stii unde a fost intre ora x si y, nu stie sa iti spuna, si atunci cand iti spune se enerveaza.

Se schimba bugetul casei

Pentru a acoperi cheltuielile pe care le are cu amanta, va umfla costurile produselor pentru casa si iti va spune ca salariul i-a fost … taiat. Doar e criza.

Isi schimba gusturile si hobby-urile

Nu mai asculta muzica pe care obisnuia sa o asculte. Pana si postul de radio din masina este diferit. Brusc, el are si alte hobby-uri.

Inchide usile

Daca inainte obisnuia sa lase toate usile deschise acolo unde se afla, acum inchide toate usile dupa el. Aceasta se cheama “regula usii de la baie”: cuplurile de lunga durata lasa usa deschisa chiar si atunci cand se duc la baie sa isi faca necesitatile. Se spune ca acesta este un semn de deschidere. Daca el incepe sa inchida usa, el este implicat intr-o aventura si simte nevoie sa se distanteze de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre familie:

Cele 25 de semne care iti arata ca te insala!

Infidelitatea sufletului: Tradare fara urma de atingere...

Intrebari si raspunsuri despre infidelitate

FERESTE-TE! 3 tipuri de amante care iti pot pune in pericol casnicia

Horoscopul infidelitatii: de ce insala zodiile?

Aboneaza-te la NewLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre familia ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri