9 Noiembrie 2011 publicat în Entertainment 33 share-uri

In La Piel Que Habito (Pielea in care traiesc), un thriller cu accente suprarealiste, Almodovar revine la unul dintre actorii preferati din prima parte a carierei sale cinematografice Antonio Banderas si la frumoasa Elena Anaya.

Dincolo de aceste aspecte, fanii lui Almodovar, deja obisnuiti cu intrigile sale complexe si cu nenumaratele intorsaturi de situatie nu vor fi dezamagiti de La Piel Que Habito, scenariul caruia adapteaza un roman scris de Thierry Jonquet, intitulat Mygale (Editions Gallimard). Dar, ca in toate filmele regizorului spaniol, povestea este foarte mult a sa si, cu toate ca este cel mai atipic film al lui Almodovar, el pleaca de la tema favorita a acestuia identitatea. Insa pentru a discuta aceasta tema, in cel de-al 18-lea film al sau, Almodovar intoarce toate cartile pe care le-a jucat pana acum.

In prima saptamana dupa intrarea in cinematografe (11 17 noiembrie), La Piel Que Habito va rula la Studio, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Glendale Studio - in Bucuresti, Cinema City in Cluj si Cityplex in Constanța si Brasov. In perioada urmatoare filmul va ajunge in toata tara.

Pedro Almodovar (62 de ani) a primit pana acum de doua ori Oscarul - o data, pentru Cel mai bun film intr-o limba straina, Todo sobre mi madre, in 1999, iar in 2002, pentru Cel mai bun scenariu original - Hable con ella. Dupa Cannes, La Piel Que Habito a fost prezentat la Toronto Film Festival, in septembrie si la New York Film Festival, luna trecuta.

La Piel Que Habito este produs de El Deseo (eldeseo.es) si distribuit international de compania americana FilmNation Entertainment (wearefilmnation.com). In Romania, noul film-cult al lui Almodovar este adus de Independenta Film.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri