9 Noiembrie 2011 publicat în Entertainment 33 share-uri

In La Piel Que Habito (Pielea in care traiesc), un thriller cu accente suprarealiste, Almodovar revine la unul dintre actorii preferati din prima parte a carierei sale cinematografice Antonio Banderas si la frumoasa Elena Anaya.

La piel que habito, noul Almodovar

Acum, la 21 de ani dupa Atame!, Almodovar se intoarce la deja ultra-faimosul actor spaniol pentru La Piel Que Habito, numai ca rolul pe care i-l ofera este total atipic comparativ cu tot ce a facut Banderas in ultima perioada. Aici, el joaca rolul unui doctor specialist in chirurgie plastica Robert Ledgard un tip pe cat de cinic pe atat de seducator, care, devastat de sinuciderea sotiei sale, desfigurata in urma unui accident de masina, a creat un nou tip de piele rezistent la orice factori externi de agresiune si in special la foc. Dar, pentru a-si pune in aplicatie inventia, Robert are nevoie de un cobai uman, iar el si-a pierdut de mult scrupulele pentru a trece peste acest impediment minor.

Banderas joaca alaturi de Elena Anaya (Lucia y el sexo, Van Helsing), care face un rol contradictoriu in permanenta, aceasta fiind una dintre cele mai sigure arme de seductie pe care le are. Intrebat, intr-un interviu acordat retelei americane de televiziune CBS, despre noua sa colaborare cu Almodovar dupa o pauza de mai bine de 20 de ani, Antonio Banderas a afirmat ca, atunci cand regizorul spaniol i-a propus noul rol, a primit sa il joace pe doctorul Robert Ledgard cu o mare satisfactie pentru ca il considera pe Almodovar ca fiind un autor ce a schimbat toate regulile in cinematografia spaniola, sfidand in mod constant standardele si facand ca, in cinematografia de astazi, cand tendinta este de se realiza produse cat mai digerabile, un film de-al sau sa apara ca un pahar de apa intr-un desert. De asemenea, actorul spaniol a marturisit ca munca la filmul lui Almodovar a reprezentat pentru el o intoarcere acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

In acord cu sentimentele actorului, despre aceeasi colaborare Almodovar spune ca de multa vreme intentiona sa lucreze din nou cu Banderas, pentru ca nimeni nu mai interpretase rolurile masculine din filmele sale din anii 80 atat de bine cum o facuse el, iar munca la acest film a reprezentat nu numai reconectarea cu un actor foarte valoros si important pentru cariera sa, ci si reintalnirea cu un prieten drag.

Cel mai recent film al lui Almodovar are si alte atuuri in maneca, printre care coloana sonora obsedanta semnata de compozitorul preferat al regizorului Alberto Iglesias (Hable con ella, La mala education, Los abrazos rotos, Todo sobre mi madre etc.) si imaginea impecabila a directorului de imagine Jose Luis Alcaine un alt colaborator frecvent al regizorului spaniol (Volver, La mala educacion).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri