In luna iunie Kudika a insumat nu mai putin de 804.619 vizitator unici (conform cifrelor SATI), pozitionandu-se astfel pe primul loc in topul revistelor online de lifestyle feminin. Felicitari, Kudika, pentru numarul 1!

Colegele noastre de la Kudika.ro au reusit o performanta de invidiat, devenind cea mai citita revista online pentru femei: 800 000 de cititoare, 2 milioane de vizite si peste 12 milioane de pagini rasfoite virtual numai in luna iunie.

Nu puteam lasa evenimentul sa treaca neobservat, mai ales ca stim cata pasiune si putere de munca au fost investite pentru a insufleti aceasta revista. Ne simtim extrem de mandre si tinem sa le felicitam si virtual pentru evolutia revistei! Au reusit sa va tina pe multe dintre voi aproape. Este da, fara doar si poate, o performanta nemaipomenita.

Incepand cu luna trecuta, pe kudika au fost introduse doua sectiuni noi: cea de videoclipuri alese din domeniul modei si al frumusetii, precum si o noua zona, foarte draga colegelor noastre, si anume sectiunea "kudifashionistelor". Conceptul "kudifashionista" a luat nastere acum mai bine de un an, cand, printre articole, au fost strecurate timid cateva imagini ale unor modele demne de urmat.

In luna iunie Kudika a insumat nu mai putin de 804.619 vizitator unici (conform cifrelor SATI), pozitionandu-se astfel pe primul loc in topul revistelor online de lifestyle feminin.

Felicitari, Kudika, pentru numarul 1!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri