24 de ore in culisele celebrităţii. Un portret necrutator al timpului nostru. "Invingatorul este intotdeauna singur" e o meditatie asupra laturii intunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor.

O zi la Cannes. Scena: stralucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev si Ewa, fosta lui sotie. Personaje secundare: actorii principali si figurantii fastuoasei lumi a filmului si a modei. Dupa o despartire dureroasa, Igor, un om de afaceri rus, elaboreaza un plan pentru a-si recastiga fosta sotie. E dispus sa faca orice sacrificii, inclusiv umane, in numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul in jur, dezintegrandu-i inclusiv pe cei care o traiesc.

Cu un scenariu „imaginat“ de autorul care a vandut peste 100 de milioane de exemplare din cartile sale, invingatorul este intotdeauna singur este o parabola a superficialitatii, lacomiei si cultului celebritatii, un crud portret al lumii de azi.

„Cand m-am hotarat sa fac o descriere fotografica a epocii in care traim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. "Invingatorul este intotdeauna singur" e o meditatie asupra laturii intunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor.

Paulo Coelho, scriitor brazilian, s-a nascut la Rio de Janeiro in 194. Inainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii si un veritabil fenomen al culturii de masa, a fost un hippy rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. In 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viata si cariera literara. Desi profund atasat de Brazilia natala, romanele lui dezvolta drame universale, valabile oriunde si pentru oricine, ceea ce explica primirea entuziasta de care se bucura pe toate meridianele. Cartile lui Paulo Coelho, traduse in 66 de limbi si editate in 150 de tari, s-au vandut in peste nouazeci de milioane de exemplare.

Colectia: Biblioteca Paulo Coelho

Autor roman: Paulo Coelho

O carte in curs de aparitie la editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri