24 Iunie 2016 publicat în Entertainment 45 share-uri

Inspirat de bestseller-ul cu acelasi nume publicat, in 2012, de Jojo Moyes, filmul „Me before you / Inainte sa te cunosc” reda povestea unei tinere dintr-un oras de provincie britanic, care intalneste dragostea exact cand si unde se astepta mai putin.

Inainte sa te cunosc (Me before you) - Sinopsis

Louisa „Lou” Clark (Clarke) locuieste intr-un orasel pitoresc dintr-o zona rurala a Angliei. Fara sa aiba o directie foarte clara in viata ei, Louisa este o tanara creativa si excentrica, in varsta de 26 de ani, care isi schimba mereu locul de munca pentru a-si ajuta familia. Insa felul ei vesel de a fi este pus la incercare atunci cand se confrunta cu o noua provocare in cariera. Ea accepta sa devina ingrijitoarea si insotitoarea lui Will Traynor (Clafin), un tanar bancher foarte bogat, care a ajuns intr-un scaun cu rotile in urma unui accident pe care l-a avut cu doi ani in urma si a carui viata i s-a schimbat radical, intr-o clipa.

Nemaivand spiritul aventuros de altadata, Will a devenit cinic, renuntand aproape complet la a mai trai. Asta pana cand apare Lou, care este hotarata sa-i arate ca viata inca merita traita. Cei doi pornesc impreuna intr-o serie de aventuri care le schimba viata si inimile in feluri in care nici unul nu-si imagina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

In film ii intalnim si pe actorii nominalizati la Oscar, Janet McTeer („Albert Nobbs,” „Tumbleweeds”), Charles Dance („The Imitation Game”), Brendan Coyle („Downton Abbey”), Stephen Peacocke („Hercules”), Matthew Lewis („Harry Potter”), Jenna Coleman („Dr. Who”), Samantha Spiro („From Hell”), Vanessa Kirby („About Time”).

Sharrock regizeaza filmul dupa scenariul ce se bazeaza pe cartea scrisa de Jojo Moyes. Filmul este produs de Karen Rosenfelt („The Twilight Saga”, „Max”) si Alison Owen („Saving Mr. Banks,” „Suffragette”), si produs executiv de Sue Baden-Powell („Elysium,” „Pride and Prejudice and Zombies”).

Echipa creativa din spatele productiei ii include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar, Remi Adefarasin („Elizabeth”), designerul de productie Andrew McAlpine („An Education”), editorul John Wilson („Downton Abbey”) si designerul de costume Jill Taylor („My Week with Marilyn”). Muzica este compusa de Craig Armstrong („The Great Gatsby”).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri