La Bucuresti Mall, cei mici se pot intalni chiar cu Mos Craciun intr-un glob urias de zapada, unde ii pot spune dorintele lor, si vor putea admira figurinele delicioase realizate din bezea si martipan sub forma de casa, brad si om de zapada ce au fost expuse special pentru ei.

Vizitatorilor li s-a pregatit si o noua promotie, la care vor avea sansa sa castige o multime de premii instant de la magazinele Etam, Celio, Esprit, Springfield, Cavaliere, SOS Medical Group, Orange, Totem, House of Art, Olsen, Debenhams si Body Shop sau chiar marele premiu, noul Golf 6. La promotie pot participa toti clientii care fac cumparaturi de minimum 50 de RON in oricare magazin din mall in perioada 1 decembrie - 5 ianuarie.

Vizitatorii din Plaza Romania se vor delecta cu muzica clasica si muzica traditionala romaneasca si concerte de colinde. Si aici a fost pregatita o tombola, iar pentru cumparaturi de minimum 50 de RON in perioada 1 decembrie - 4 ianuarie se pot castiga prin tragere la sorti o multime de premii instant de la Sephora, Vodafone, Fu-Fa, Etam, Celio, Blue Air, Esprit, Springfield, Bram's Beauty Concept, Crido Kids, Lotto, Cavaliere, SOS Medical Group, House of Art, Body Shop, Reebok, Northland, Dona M, Steak House, 1,2,3, Royal Caro si Jolidon sau chiar marele premiu, noua Skoda Octavia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Sarbatorile aduc un plus de bucurie pentru toti copiii, iar Fundatia Anchor Grup le va oferi posibilitatea sa aiba parte de un Craciun de vis. Fondurile stranse in urma actiunilor derulate in Plaza Romania si Bucuresti Mall cu ocazia Sarbatorilor de Craciun vor fi folosite pentru a sprijini proiectul “Copii fara copilarie”, derulat de Fundatia Principesa Margareta. Mai mult, Fundatia Anchor Grup isi propune sa transforme aceasta actiune intr-o traditie si sa organizeze anual, de Craciun, astfel de activitati, implicandu-se financiar in mod direct in ajutorarea acestor copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri