Scrisori pentru Mos Craciun

12:12, 17 Decembrie 2008 publicat în Entertainment

In luna decembrie Opera Nationala Bucuresti (ONB) acorda o atentie deosebita micilor sai spectatori, pregatind pentru acestia mai multe evenimente speciale. Sub titlul "Scrisori pentru Mos Craciun", evenimentul va reuni momente de balet, teatru, traditionalele colinde si o multime de alte surprize.

In luna decembrie Opera Nationala Bucuresti (ONB) acorda o atentie deosebita micilor sai spectatori, pregatind pentru acestia mai multe evenimente speciale.

Pe langa premiera baletului "Alba ca Zapada si cei sapte pitici" (18 decembrie), ONB daruieste copiilor trei spectacole extraordinare, programate in datele de 21, 22 si 23 decembrie (ora 18.30).

Sub titlul "Scrisori pentru Mos Craciun", evenimentul va reuni momente de balet, teatru, traditionalele colinde si o multime de alte surprize. Conceptul spectacolului a fost realizat de Cultural Communication. Evenimentul are la baza un scenariu creat de Carmen Croitoru, regia este semnata de Gelu Colceag, iar coregrafia de Roxana Colceag. Scenografia ii apartine Adrianei Urmuzescu.

Citeste si:
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...
Smarties devine primul brand...

In cadrul celor trei seri de poveste vor evolua corul de copii Bim-Bam, elevii "Studioului M Balet" din cadrul Operei Nationale Bucuresti si invitatii speciali Anca Turcasiu, George Ivascu, Mihai Persa.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri