In pragul Sarbatorilor, revista Felicia va invita sa fiti parte a unui proiect caritabil de suflet. Editia din 11 decembrie va fi insotita de un cadou special, un CD cu colinde si muzica populara autentica, in interpretarea a doua dintre vedetele Observatorului Antenei 1: Gabriela Vranceanu Firea si Simona Gherghe.

Felicia va ofera un album inedit de folclor moldovenesc cu Gabriela Vranceanu Firea si Simona Gherghe!

In pragul Sarbatorilor, revista Felicia va invita sa fiti parte a unui proiect caritabil de suflet. Editia din 11 decembrie va fi insotita de un cadou special, un CD cu colinde si muzica populara autentica, in interpretarea a doua dintre vedetele Observatorului Antenei 1: Gabriela Vranceanu Firea si Simona Gherghe. Proiectul organizat in colaborare cu Fundatia “Mereu Aproape” si Ovo Music, are ca scop strangerea de fonduri pentru femeile nevoiase care nu isi permit sa faca testul Papanicolau, pentru depistarea cancerului de col uterin.

Albumul contine doua colinde: “O, ce veste minunata!” si “Florile dalbe” urmate de zece cantece populare traditionale din Moldova, din repertoriul Sofiei Vicoveanca, al Laurei Lavric si al Angelei Moldovan. Cele doua colinde, ca si piesa care inspira numele albumului, “Trandafir de la Moldova”, sunt cantate in duet de cele doua prezentatoare.

Pentru celelalte, au ales sa se aventureze si sa le cante singure, una dupa alta. “Pentru mine muzica nu este o pasiune propriu-zisa, ci doar o placere”, recunoaste editorul prezentator al Observatorului de weekend, Gabriela Vranceanu Firea, “insa, o data pe an, este minunat sa pot imbina utilul – adica strangerea de fonduri caritabile, cu placutul – interpretarea melodiilor moldovenesti, spre incantarea mea, a Simonei, a familiilor noastre si speram, a publicului pe care ni-l dorim cat mai numeros”.

Revista Felicia ofera cititoarelor sale cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komorniyk, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Ghidul alimentelor sanatoase, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic, Carte romaneasca de vise si 1000 de retete pentru bucatari amatori) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri