22 Noiembrie 2012 publicat în Entertainment 27 share-uri

Obisnuiesc sa ma uit la filme cu intreaga familie. Dar de cand a venit copilul lucrurile s-au complicat putin. Asta pentru ca el s-ar uita toata ziua la filme de animatie. Si cam atat.

2. The Chronicles of Narnia. Cronicile din Narnia sunt o serie de filme scrise dupa romanele omonime ale lui C.S. Lewis. Primul film a aparut in 2005, ultimul in 2010 si descriu calatoriile unor copii in lumea fantastica a Narnia, unde sunt chemati de leul Aslan ca sa ajute la salvarea lumii.

E genul de film care place si copiilor si adultilor, fie ca au 4 ani, fie ca au 60.

3. The Neverending Story (Poveste fara sfarsit) este ecranizarea cartii cu acelasi nume a lui M. Ende. E povestea unui baiat care ajunge intr-o lume a basmelor cu ajutorul unei carti fermecate. Aici el intalneste lumea basmelor pe care le citise si trebui sa ajute la salvarea acelei lumi a fapturilor de poveste, lume aflata in pericol deoarece nimeni nu mai credea in ea.

Desi putin mai vechi (1984), filmul reda excelent atmosfera de basm a povestilor pe care le-am citit cu totii in copilarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri