22 Noiembrie 2012 publicat în Entertainment 27 share-uri

Obisnuiesc sa ma uit la filme cu intreaga familie. Dar de cand a venit copilul lucrurile s-au complicat putin. Asta pentru ca el s-ar uita toata ziua la filme de animatie. Si cam atat.

4. Up (Deasupra tuturor), aparut in 2009, este o animatie faina care reda povestea batranului Carl Fredrickssen si a baiatelului Russell.

Carl este un batran vaduv ce refuza sa-si vanda casa unei companii care a ridicat zgarie nori in jurul ei. In urma unui incident cu reprezentantii companiei, Carl este fortat sa o paraseasca.

Inainte de a face asta insa, el leaga de casa mii de baloane umflate, ce o vor ridica in aer, plecand spre Cascada Paradisului așa cum ii promisese sotiei sale ca va faca inainte ca ea sa moara.

Accidental in casa ramane si un baietel, Russell, in cautarea de fapte deosebite care sa-i aduca o noua insigna de cercetas.Filmul este presarat cu peripetii de la cap la coada si te va face sa ramai lipit de ecran pana in final. Il poti vedea si cu audio in limba romana, pentru cei mici. O idee despre ce e vorba iti poti face din trailerul de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

5. Tangled (O poveste incalcita, 2010) este o alta animatie superba (are si audio in romana) care spune povestea lui Flynn Rider (Gheorghe Papagheorghe in romana) si a lui Rapunzel cea ascunsa de vrajitoare intr-un turn.

Cei de la Disney au transformat povestea lui Rapunzel intr-un film de animatie captivant si cu mult-mult-mult umor. Daca ai versiunea in limba romana iti garantez ca si cei mici si cei mari se vor distra copios.

Caracterele suplimentare (calul, cameleonul, hotii s.a.) sunt foarte bine creionate, desenul e superb, iar muzica excelenta.

Ca sa nu lungesc lista, termin aici articolul. Cu rugamintea sa lasi un comentariu cu filmele care ti-au placut tie si le-ai recomanda pentru toata familia. Ulterior vreau sa revin si sa facem o continuare a acestui articol cu filmele recomandate de cititori. Deci, ce filme pentru toata familia recomanzi tu?

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Ti-a placut? Te astept la mine pe site pentru mai multe recomandari de filme bune si dezvoltare personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri