22 Noiembrie 2012 publicat în Entertainment 27 share-uri

Obisnuiesc sa ma uit la filme cu intreaga familie. Dar de cand a venit copilul lucrurile s-au complicat putin. Asta pentru ca el s-ar uita toata ziua la filme de animatie. Si cam atat.

Ma numesc Florin Rosoga, sunt tata, sot si blogger de dezvoltare personala. Imi place sa scriu despre lucruri care ne ajuta sa devenim mai buni ca si oameni. Pe blogul personal scriu despre dezvoltare personala, motivatiesi ce inseamna sa fii parinte.

Obisnuiesc sa ma uit la filme cu intreaga familie. Dar de cand a venit copilul lucrurile s-au complicat putin. Asta pentru ca el s-ar uita toata ziua la filme de animatie. Si cam atat.

In timp am descoperit insa si filme care le putem vedea toti impreuna. Unele sunt de animatie, altele nu neaparat. Pot fi povesti sau filme obisnuite care insa transmit valori sanatoase copiilor si in acelasi timp sunt captivante pentru cei mari.

Iata cateva dintre ele, care mi-au placut in mod deosebit:


1. We bought a zoo (Avem un zoo)
transpune pe ecran romanul cu acelasi nume scris dupa intamplarile reale ale lui Benjamin Mee, care in 2008 a cumparat o gradina zoologica in Anglia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Impreuna cu copiii el se zbate sa repuna pe picioare gradina aflata in pragul falimentului. Este un film despre oameni, animale si modul in care fiintele unite pot reusi impreuna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri