12 Octombrie 2012 publicat în Entertainment 11 share-uri

Ai sa razi, dar in Romania, arta contemporana e mai curand o marfa de export, pentru ca tie ti-e frica sa te apropii de ea fara garantii din strainatate.

“Aici, nu ne asumam rolul de curatori ci, mai degraba, scopul nostru este sa ii reponsabilizam pe artisti sa prezinte lucrari care sa se vanda. Deja ei au devenit foarte interesati si ne intreaba in mod regulat ce s-a vandut, ce merge, ce nu, care au fost reactiile celor care ne-au calcat pragul sau ne-au vizitat website-ul”.

Bazarul cu arta vrea sa se adreseze omului obisnuit. Anca isi pune mana-n foc ca primul care a cumparat de la 438HALL a fost Cristi, un baiat de 12 ani, care a luat cu 15 lei o fotografie cu graffiti al artistului urban Spesh, cu care se mandreste printre prietenii lui.

Tu, trecator plictisit, te vei mira cum a fost regandit functional spatiul. 438HALL se afla practic intr-un loc pana atunci nefolosit – culoarul dintre boxele locatarilor. Spatiul asta, de un secol al nimanui, devine pentru cateva momente, casa mintii tale. Chiar si vecinii (aceasta categorie sociala omniprezenta in viata sufleteasca a bucureste anului) au primit cu bucurie ideea de a avea un spatiul expozitional la ei acasa si sustin neconditionat proiectul artistic initiat de 438HALL.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Orice om curios de frumos si colorat gaseste aici un obiect de care sa se indragosteasca pe loc. La 438HALL, peretii galeriei de pe Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 16, te asteapta cu lucruri mici, mari, medii din diversul si ineditul unor tineri activi neuronal. Gasesti aici pictura pe panza, graffiti, fotografie, haine, pantofi, origami, trigami, tehnici mixte, colaje, ceramica sau sticla. Uneori chiar la pretul unei beri calde sau a unei shawarme reci.

Intra ca un om de rand si vei fi primit regeste. Intreaba si ti se va explica. Cauta si vei gasi. Cere si ti se va da. Vrei lucruri care te misca, misca-te ! Sau nu. Lucrarile pot fi vazute si comandate si pe site-ul bazarului - www.438.ro.

Arta contemporana e contemporana cu tine numai daca te apropii de ea. Arta contemporana e arta numai daca o tratezi cu respectul cuvenit artei. Ti-e sete de calatorii ? Ia-ti un bilet. La 438HALL, gasesti tot, de la business la low-cost. Grabeste-te, se cam aduna coada.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri