14 Mai 2012 publicat în Entertainment 63 share-uri

Reguli de baza pentru un motan care are de condus o biblioteca. (potrivit lui Dewey Citestemaimulte Carti)

Comunicat de presa Humanitas

1. Personalul:

Daca te simti deosebit de singur si vrei ca personalul sa-ti acorde mai multa atentie, asaza-te pe orice document, proiect sau calculator la care oamenii lucreaza in clipa aceea – dar asaza-te cu spatele catre persoana in cauza si prefa-te dezinteresat, ca sa nu dai impresia ca cersesti.(...)

2. Vizitatorii:

Indiferent cat intentioneaza vizitatorul sa stea la biblioteca, indeasa-te in servieta sau in geanta lui pentru un somn lung si confortabil, pana cand omul e nevoit sa te deserte pe masa pentru a putea sa plece.

3. Scarile:

Niciodata nu rata ocazia sa escaladezi o scara. Nu conteaza cine se afla pe ea. Singurul lucru care conteaza este ca tu sa ajungi in varf si sa ramai acolo.

4. Ora inchiderii:

Trezeste-te din somn doar cu zece minute inainte de ora inchiderii. In timp ce personalul se pregateste sa stinga luminile si sa incuie usa, executa cele mai dragalase trucuri ale tale, in efortul de a-i determina sa mai stea si sa se joace cu tine. (...)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

5. Cutiile:

Oamenii tai trebuie sa inteleaga ca toate cutiile care intra in biblioteca iti apartin. Nu conteaza cat de mare, de mica sau cat de plina cu carti e cutia, ea este a ta! (...)

6. Sedintele:

Indiferent de grup, ora sau subiect, daca o sedinta este programata sa aiba loc in sala de conferinte, este de datoria ta sa participi. Daca oamenii ti-au inchis usa in nas, incepe sa plangi pe un ton sfasietor pana cand iti dau drumul inauntru (...).

Garbo iti recomanda si 'Dewey. Pisoiul din biblioteca unui mic oras cucereste lumea'


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri