11 Octombrie 2011 publicat în Cultura 7 share-uri

La 10 ani de cand „Marfa si banii”, in regia lui Cristi Puiu, a dat startul prezentelor la Festivalul de la Cannes a unei noi generatii de cineasti, Les Films de Cannes a Bucarest (14 - 20 octombrie) ii celebreaza pe regizorii romani ai ultimului deceniu.

·         Interior, scara de bloc” (Ciprian Alexandrescu – Cinefondation, 2008)

Anul acesta, Les Films de Cannes a Bucarest aduce, in premiera, cateva dintre filmele apreciate sau premiate la recent incheiata editie a festivalului de pe Coasta de Azur: thriller-ul cu accente horror „La piel que habito”, in regia lui Pedro Almodovar, „Route Irish”, al lui Ken Loach (ambele distribuite in Romania de Independenta Film), „Le Havre”, in regia lui Aki Kaurismäki (premiul FIPRESCI la Cannes 2011), Elena”, al regizorului rus Andrei Zviaghintev, recompensat cu Premiul special al juriului sectiunii Un Certain Regard. Mai multe detalii in articolul Cele mai apreciate filme la Cannes, in premiera la Bucuresti!

Programul Les Films de Cannes à Bucarest va fi disponibil, in luna octombrie, pe site-ul www.filmedefestival.ro. Biletele pot fi achizitionate incepand de luni, 10 octombrie, de la casa de bilete a Cinema Studio.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Evenimentul este organizat de catre compania de distributie Voodoo Films.

Urmariti si contul de Facebook Les Films de Cannes a Bucarest.

Foto fr si main: By Razoomanet /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri