7 Noiembrie 2013 publicat în Cultura 129 share-uri

Geniile culturii universale au avut dintotdeauna un mod foarte interesant de a vedea viata, de parca ar sti un secret care noua celorlalti ne-ar fi ascuns, sau pe care parem a fi incapabili sa il accesam. Aceasta este lista pentru viata si genialitatea scrierii pe carea realizat-o romancierul si poetul american Jack Kerouac.

Jack Kerouac a fost un scriitor, pictor si poet american, considerat alaturi de William S. Burroughs si Allen Ginsberg pionier al miscarii culturale americane Generatia beat.

Jack Kerouack este un icon cultural, un intelept al simbolismelor si idealist fin. Aceasta lista de 30 de idei de urmarit, pe care a denumit-o „Credinta si Tehnica in Proza Moderna”, Kerouac traseaza de fapt o lista de profunde „porunci” pentru viata. De neuitat de la Jack Kerouac poate fi: „Accepta pierderea pentru totdeauna” sau… „Fii indragostit de viata ta”.

Va amintiti acest joc? Joc: 20 de citate din Albert Einstein, pentru prieteni!

Haideti sa il jucam din nou. Impartasi-ti cu prietenii vostri, pe Facebook, acea credinta a lui Jack Kerouac, aceea care credeti ca ar rezona cel mai tare cu persoana draga din mintea voastra. Sa fim astfel cu toii, un pic mai geniali!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Credinta si Tehnica in Proza Moderna

1. Scrie-ti jurnale si caiete secrete si pagini scrise nebuneste, doar de dragul bucuriei tale!

2. Fii receptiv fata de orice, asculta, fii deschis.

3. Incearca sa nu te imbeti in afara casei tale.

4. Fii indragostit de viata ta.

5. Ceva ce simti isi va gasi propria forma.

6. Cauta cu frenezie linistea mintii.

7. Mergi cat de departe vrei sa mergi.

8. Scrie tot ce iti doresti, din adancul mintii.

9. Scrie vziunile de neexprimat ale omului.

10. Nu e timp pentru poezie ci pentru ceea ce este.

Foto main: Shutterstock.com, scrisoare, pana, cerneala


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri