Este minunat sa iti lasi sufletul iluminat prin intermediul intelepciunii unor mari reprezentanti ai Umanitatii. Astazi ne-am amintit de marele fizician Albert Einstein, "parintele relativitatii" si in acelasi timp un om extraordinar, care a stiut sa desluseasca miracolul Universului in toata complexitatea sa, inclusiv cea spirituala. Am ales cele mai frumoase douazeci de citate din Albert Einstein, pe care va invitam sa le impartasiti prietenilor dumneavoastra.

In momentul cand le veti citi, veti simti ca fragmentele de intelepciune pe care ni le-a lasat marele ganditor, s-ar potrivi experientelor proprii sau experientelor apropiatilor dumneavoastra.

Astfel, va propunem un joculet. Alegeti dintre aceste douazeci de citate pe acelea care se potrivesc prietenilor dumneavoastra si notati-le pe pagina lor de Facebook. Lasati si linkul catre articol, in cazul in care prietenii dumneavoastra vor vrea sa continuie acest joc.

“Exista doua moduri de a exista in viata. Unul de parca nimic nu ar fi un miracol, al doilea de parca orice este miracol”, a spus Albert Einstein. – Acest mesaj l-am dedicat Mirei, cea care prin numele ei, pare sa aiba predestinata aceasta conceptie despre viata.

Bucurati-va la randul vostru, prietenii cu citate din Einstein!

1. “Doua lucruri sunt infinite: Universul si stupiditatea umana; nu sunt prea sigur in privinta Universului”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

2. “Imi ajunge sa fiu un artist, desenand liber prin intermediul imaginatiei. Imaginatia este mult mai importanta decat stiinta. Stiinta este limitata. Imaginatia cuprinde lumea”.

3. “Daca nu poti sa ii explici unui copil de 6 ani, inseamna ca nu ai inteles nici tu insuti”.

4. “Cand curtezi o femeie draguta, o ora pare cat o secunda. Cand stai pe taciuni aprinsi, o secunda pare o ora. Aceasta este relativitatea”.

5. “Vorbesc cu toti oamenii la fel, indiferent ca este gunoierul sau presedintele universitatii”.

6. “Stiinta fara religie este schioapa, religia fara stiinta este oarba”.

7. “Viata este precum mersul pe bicicleta. Ca sa iti pastrezi echilibrul, trebuie sa mergi mai departe”.

8. “Incearca sa devii un om de valoare nu un om de succes.”

9. “Un om fericit e prea multumit de prezentul lui ca sa se lupte cu trecutul”.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

10. “Marile spirite s-au lovit mereu de opozitia violenta a mintilor mediocre. Mintea mediocra este incapabila sa inteleaga omul care refuza sa se supuna orbeste la prejudecatile conventionale si alege in schimb sa isi exprime opiniile cu mult curaj si onestitate”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri