Fidela publicului sau, Lorena Lupu isi continua intalnirile cu cititorii, folosindu-se de conceptul creat special pentru promovarea acestei carti: Dona Juana y amigos.

Comunicat de presa

Libraria Carturesti Verona si Editura Herg Benet va invita, pe 26 februarie, incepand la ora 19.00, la o intalnire cu Dona Juana. Un personaj literar incitant, ale carui cuvinte vor rasuna pe buzele a doi mari actori.

La o luna dupa lansare, romanul erotic Dona Juana de Lorena Lupu a intrunit atat aprecierile criticilor, cat si entuziasmul cititorilor. „Stiti senzatia aia pe care o ai atunci cand stai treaz pana la 6 si citesti o carte din categoria "heavy" (de citit cu DEX-ul langa) si apoi te culci cu un zambet de superioritate? Dar pe aia pe care o ai cand citesti un roman erotic si te culci la 6 dimineata cu un zambet ne-superior, gandindu-te ca abia astepti sa pui in practica ce ai citit? Eu m-am culcat in dimineata asta la 6 cu ambele zambete. Am citit Dona Juana”, spune unul dintre multele mesaje calduroase de pe wallul romanului.

Fidela publicului sau, Lorena Lupu isi continua intalnirile cu cititorii, folosindu-se de conceptul creat special pentru promovarea acestei carti: Dona Juana y amigos. Dupa o prima lansare intr-un club bucurestean, in care anumite fragmente ale cartii au fost re-create cu actorii Marius Manole si Nicoleta Lefter, respectiv cu trupele Poetrip si Jazzappella, a urmat una sibiana, alaturi de actorul Bogdan Saratean, trupa Trimbulinzii si regizorul Alexandru Dabija.

Pe 26 februarie, Carturesti Verona-subsol va gazdui o noua intalnire, de aceasta data in prezenta unui monstru sacru al teatrului si al filmului romanesc, Florin Zamfirescu, si a uneia dintre cele mai reprezentative actrite tinere, Diana Cavallioti. Prezenta constanta, care leaga evenimentele, este aceea a criticului literar Dan Boerescu, nu intamplator omul care a sfatuit-o pe Lorena sa-si „incerce” condeiul cu un roman erotic.

„Imi place sa vad ce pot scoate artisti diferiti, de varste si facturi diferite, din ‚carnea’ romanului meu. E un exercitiu de stil care s-a dovedit pana acum irezistibil”, spune Lorena Lupu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri