Curtea Veche Publishing si Casa Regala a Romaniei pregatesc un eveniment special de Ziua Internationala a Femeii. Astfel, pe 8 martie, incepand cu ora 18.30, ASR Principesa Margareta va prezenta volumul dedicat mamei Altetei Sale, 'Ana. Portretul Reginei/ Portrait of the Queen', semnat de ASR Principele Radu al Romaniei.

Evenimentul va avea loc in Libraria Carturesti din AFI Palace Cotroceni (etajul I) in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu.

Urmand sirul cronologic al evenimentelor importante din viata Reginei Ana, albumul aparut la Curtea Veche Publishing scoate la iveala figura unei femei care, in ciuda vitregiilor sortii, a reusit sa-si pastreze zambetul pe chip si caldura sufleteasca. ASR Principele Radu noteaza in carte si bucuria Reginei de a fi mama: “Venirea pe lume a primilor trei copii, Principesele Margareta, Elena si Irina, a facut fericiti doi parinti tineri si frumosi, care au manifestat tandrete, rabdare si iubire fata de fetitele care le umpleau de bucurie viata.”

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei implineste anul acesta nouazeci de ani, devenind astfel cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din istoria Romaniei, iar volumul de fata este un dar pentru sotia Majestatii Sale Regelui Mihai I. „Ca si Regele, Regina a avut norocul de a i se asterne pe chip anii cu frumusete si eleganta. Desi nonagenare, Majestatile Lor sunt frumoase inca. Iar frumusetea lor fara varsta nu este numai una a chipului, ci si una a sufletului. Aceste doua trasaturi constituente ale fiintei lor sunt modelul nepretuit pentru societatea romaneasca de astazi.” (Princepele Radu al Romaniei)

“Lipsa nedreapta a Reginei Ana din prim-planul societatii romanesti timp de zeci de ani ne-a rapit sansa la un model de eleganta, demnitate, darzenie, frumusete interioara si exterioara, iata de ce acest superb album imi provoaca nu doar o imensa bucurie, ci si o mare tristete”, a declarat Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing.

Evenimentul de pe 8 martie urmeaza lansarii volumului “Ana. Portretul Reginei/ Portrait of the Queen” ce a avut loc pe 1 martie la Muzeul National de Istorie a Romaniei, unde peste 150 de persoane au venit pentru a lua un autograf de la ASR Principele Radu. Pe 6 martie, incepand cu ora 15.00, o noua lansare a cartii va avea loc in cadrul Targului International de Carte Librex Iasi.

Volumul poate fi gasit in librarii si pe site-ul www.curteaveche.ro la pretul de 41 lei. Cate un leu din pretul fiecarei carti este donat Asociatiei “O viziune pe 30 de ani”.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri