30 August 2012 publicat în Cultura 32 share-uri

Care au fost ultimele cuvinte ale unor femei cu adevarat remarcabile? Te invitam sa facem o incursiune in istorie si sa descoperim ce au rostit 18 femei celebre aflate in fata unui fenomen care nu iarta pe nimeni - moartea.

Jane Austen (1775 – 1817), scriitoare – Intrebata de sora sa Cassandra daca este ceva ce isi doreste, Jane Austen a spus: “Nimic in afara de moarte”.

Ethel Barrymore (1879 –1959), actrita – “Este toata lumea fericita? Vreau ca toti sa fie fericiti. Eu una stiu ca sunt fericita”.

Lady Nancy Astor (1879 – 1964), prima femeie din Parlamentul Britanic - Cand s-a trezit pentru o scurta perioada de timp din boala care o chinuia si i-a vazut pe membrii familiei in jurul patului, Nancy Astor a intrebat: “Mor sau este ziua mea?”

Foto: Nancy Viscountess Astor by John Singer Sargent - Wikipedia

Charlotte Bronte (1816 – 1855), scriitoare – Ultimele cuvinte ale lui Charlotte Bronte au fost catre sotul sau cu care era casatorita de 9 luni: “Nu o sa mor, nu-i asa? El nu o sa ne desparta, am fost atat de fericiti impreuna.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Gertrude Stein (1874 – 1946), poeta – Ultimele cuvinte ale poetei au fost “Care este raspunsul?”. Si pentru ca nu a primit niciun raspuns, Gertrude a spus: “In acest caz, care este intrebarea?”

Anna Pavlova (1881 - 1931), balerina – “Pregateste-mi costumul de balerina imediat”

Foto: {{Anonymous-EU}} Wikipedia

Marilyn Monroe (1926 – 1962), actrita, model si cantareata - Marilyn Monroe i-a adresat aceste cuvinte actorului Peter Lawford: “Spune-i la revedere lui Pat, la revedere lui Jack si spune-ti si tie la revedere fiindca ai fost un tip de treaba.”

Elizabeth Barrett Browning (1806 – 1861), poeta a epocii victoriene - Raspunzandu-i sotului care o intreba cum se simte, Elizabeth a spus un singur cuvant: “Frumos”.

Isadora Duncan (1877 –1927), dansatoare celebra, considerata a fi una din marile creatoare ale dansului modern: "Adio prieteni, ma indrept spre glorie!"

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri