Îți place să gătești frecvent, iar bucătăria este una spațiu foarte important pentru tine acasă? Înseamnă că ai nevoie să îți amenajezi foarte bine această încăpere și, totodată să dispui de obiecte de calitate, care să îți ușureze munca.

În acest sens, Grohe îți pune la dispoziție o varietate de produse moderne și simplu de folosit. Dacă îți dorești, de exemplu, să investești într-o baterie de chiuvetă foarte bună, află din rândurile ce urmează care sunt principalele elemente pe care să le iei în considerare.

Ce tipuri de baterii îți oferă Grohe în funcție de modul de acționare al apei?

Pentru început, este bine să știi că poți acționa bateria de bucătărie în mai multe moduri. Mai exact, poți alege dintre următoarele modele:

  • baterii pe bază de senzori – sunt unele dintre cele mai noi modele de pe piață, pentru că este suficient să îți apropii mâinile de ele pentru ca apa să pornească. Dacă vrei să ai un consum eficient de apă, nu ezita să apelezi la astfel de modele;
  • baterii cu monocomandă – sunt prevăzute cu un singur robinet, care se rotește spre stânga și spre dreapta, în funcție de tipul de apă de care ai nevoie;
  • baterii cu dublă comandă – sunt bateriile clasice, cu 2 robineți separați: unul pentru apă caldă, iar celălalt pentru apă rece.

Înălțimea pipei

Nu uita să ții cont și de înălțimea pipei. Ea trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu dimensiunea chiuvetei de care dispui. Dacă, de exemplu, ai o chiuvetă micuță, alege o baterie cu o pipă joasă, astfel încât să nu stropești totul împrejur atunci când speli vasele. Același principiu se aplică și pentru situația în care ai o chiuvetă mare: în acest caz, îți este necesară o pipă suficient de înaltă.

Pipă fixă, mobilă sau cu furtun retractabil?

Un alt detaliu important, pe care să îl iei în considerare este acela că bateria de bucătărie poate avea:

  • pipă fixă – este pipa clasică, despre care e bine să știi că nu o poți roti în funcție de locul în care vrei să folosești apa în chiuvetă;
  • pipă mobilă – această pipă este una extrem de eficientă, întrucât îți permite să o rotești spre stânga ori spre dreapta, fiind practică mai ales atunci când vrei să speli vase mai mari ca dimensiune;
  • furtun retractabil – te ajută să clătești foarte ușor platourile, dar și oalele. Furtunul este suficient de lung pentru a-ți permite să îl tragi exact atât cât ai nevoie, iar la final, când ai terminat de spălat vasele, revine în poziția sa inițială.

Design

Designul cântărește și el foarte mult în alegerea bateriei potrivite. Dacă bucătăria ta este mobilată într-un stil modern, minimalist, poți alege o baterie în concordanță cu acest stil. În schimb, dacă vrei să te bucuri de o atmosferă care îți amintește de vremurile de odinioară, te poți orienta către o baterie în stil vintage, aurie, care îți aduce un plus de eleganță în spațiul personal.

Brand

Firește, brand-ul poate reprezenta și el un aspect cheie, de care să ții cont. Grohe s-a făcut deja remarcat în rândul consumatorilor, oferindu-ți produse de calitate, pe care le poți folosi cu încredere pe termen lung și care te ajută să îți eficientizezi acțiunile de zi cu zi. Așadar, dacă vrei să fii sigur că iei decizia potrivită, te poți orienta către această marcă.

Baterii-Lux.ro este alături de tine ori de câte ori vrei să faci o schimbare din punct de vedere a obiectelor sanitare. De aici poți comanda baterii bucatarie de top, dar și baterii pentru baie, precum și accesorii moderne și extrem de interesante ca aspect!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri