Locuiești la casă și vrei să te bucuri de locuința ta fără a fi nevoit să faci reparații în mod constant?

Atunci este bine să ai în vedere alegerea unei învelitori de calitate, dar și ce presupune realizarea unor hidroizolatii acoperisuri de calitate. Aceste materiale sunt special concepute pentru a te proteja de infiltrațiile de apă atât de periculoase și, în același timp, îți asigură confort pe termen lung! Află din rândurile de mai jos de ce sunt atât de importante materialele hidroizolante!

Hidroizolatii acoperisuri – ce sunt și cum te ajută?

Confortul de care te bucuri acasă nu constă doar în alegerea unui mobilier de calitate și a unor finisaje de top, ci și în realizarea unei structuri rezistente și durabile la nivelul locuinței. De exemplu, hidroizolațiile îți sunt la îndemână pentru a putea preveni astfel infiltrațiile de apă provenite din ploile care cad peste an. Este vorba despre materiale pe care e bine să le aplici încă din timpul ridicării casei, pentru a le insera în structura imobilului.

Având în vedere că acoperișul reprezintă unul dintre elementele cele mai expuse la ploi, indicat este să îl protejezi cu atenție de umiditate.

Ce produse ai la dispoziție?

Pe piață găsești astăzi o varietate de materiale hidroizolante, pe care le poți aplica la nivelul acoperișului. Printre cele mai populare se numără, însă, următoarele:

  • membranele bituminoase – sunt disponibile pentru tine sub formă de suluri cu o lățime de aproximativ 1,5 metri și se aplică întotdeauna la cald, pentru a face contact perfect cu suprafața pe care le aplici. Timpul a dovedit deja că membranele bituminoase sunt rezistente și îți oferă rezultate de calitate;

  • membranele din PVC – simplu de montat, membranele din PVC se află și ele printre opțiunile spre care te poți îndrepta. Pe lângă zona acoperișului, le poți utiliza și în subsol sau în alte zone ale casei, care sunt expuse în mod constant umidității;

  • membranele lichide – îți oferă o hidroizolație excelentă, întrucât aceste membrane sunt în stare lichidă atunci când le aplici. Asta înseamnă că acoperă chiar și suprafețele cele mai greu accesibile, așa cum sunt colțurile, de exemplu.

Pregătirea suprafeței pentru aplicarea materialelor hidroizolante

Înainte de montaj, asigură-te că pregătești acoperișul pentru aplicarea materialelor hidroizolante. Mai exact, curăță suprafața de frunze, moloz și praf. În același timp, indicat este să ai grijă ca acoperișul să fie neted, fără denivelări, pentru ca hidroizolația să iasă perfect și să îți ofere rezultatele pe care ți le dorești.

Montaj

Majoritatea materialelor hidroizolante se aplică prin tehnica lipirii la cald. Indicat este să lași, însă, aplicarea hidroizolației în seama unor experți în domeniu, care știu cum să acționeze repede și eficient chiar și atunci când acoperișul tău este foarte generos ca suprafață.

Avantaje

Nu în ultimul rând, descoperă principalele avantaje pe care ți le oferă o hidroizolație calitate:

  • evitarea infiltrațiilor de apă în pereți;

  • evitarea apariției mucegaiului dăunător pentru sănătatea ta și a familiei tale;

  • reducerea costurilor de întreținere la nivelul locuinței;

  • obținerea unui nivel sporit de confort;

  • beneficiezi de garanție atât pentru materialele hidroizolante, cât și pentru montaj.

Milucon.ro îți este alături pas cu pas atunci când îți dorești să ai o locuință atent construită doar cu materiale de calitate. Online găsești atât hidroizolații de top, cât și produse speciale pentru degivrare rampa auto sau sprijin pentru partea de montaj. Colaborând cu specialiști în domeniu, îți va fi întotdeauna mai ușor să ajungi la rezultatele dorite!

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri