În viața de zi cu zi, indiferent de activitatea pe care o desfășurăm în propria locuință, căutăm întotdeauna metode și trucuri care să ne faciliteze munca și să ne îmbunătățească stilul de trai. Se poate spune că noi, românii, suntem firi descurcărețe și pe bună dreptate. Avem darul de a găsi o soluție ingenioasă pentru orice. Și este o parte bună în acest lucru.

Pentru că, de cele mai multe ori, soluțiile cele mai simple sunt chiar la îndemâna noastră, dar nu toți le vedem. Partea bună este că, în rândurile care urmează, vom descoperi împreună câteva utilități pe care o banală plasă de umbrire profesională le poate avea, cu ajutorul cărora noi putem să ne facem munca de la curte mult, mult mai ușoară fără să cheltuim o avere pe soluțiile alese (fie că vorbim de soluții temporare sau soluții definitive).

Așadar, care sunt utilitățile unei plase de umbrire profesională? Iată o listă cu cele mai comune exemple dintre ele – poate prezentarea acestor avantaje te vor convinge că este o investiție bine făcută, într-un produs care își merită toți banii:

  1. Plasa de umbrire este ideală pentru culturile de legume, fructe sau plante decorative, pentru că oferă suficientă umbră recoltelor fără să blocheze total lumina solară să ajungă la plante, care au nevoie de aceasta pentru procesul de fotosinteză. Este folosită la scară largă de către legumicultorii de meserie în special împotriva grindinei, pentru că este eficientă în caz de vreme capricioasă și este des cumărată pentru că și prețul acesteia este unul destul de accesibil. Și este folosită la scară largă, fiind nelipsită din recuzita legumicultorilor care se respectă și care știu să își investească banii.
  2. In lunile calduroase de vara si chiar pe tot parcursul anului, o plasa de umbrire poate economisi bani – iată cum este posibil acest lucru: nu dispui de suficiente fonduri pentru a construi o terasă din lemn, cărămidă sau BCA? Nu este nici o problemă, pentru că serile călduroase de vară pot fi ‘’umbrite’’ cu ajutorul plasei de umbrire, care va ține (de data asta) la distanță razele solare. În sezonul estival, temperaturile caniculare pot crea disconfort termic, iar lispa pomilor din grădină se poate resimți. Dar cu câțiva metri de plasă de umbrire și puțină imaginație, poți realiza o terasă temporară de care să te bucuri împreună cu cei dragi.
  3. Acest produs este rezistent și durabil, astfel încât, indiferent de modul în care dorești să o folosești, te vei bucura de rezultate pe măsura așteptărilor, pentru că plasa rezistă eficient la intemperiile naturale luni bune. Mai pe scurt, își face toți banii, iar acest lucru poate fi probat și confirmat oricând.
  4. Se poate folosi la umbrirea serelor și solariilor deja construite, oferind plantelor umbră și o aerisire constantă, necesară mai ales pe perioada verii, când aerul interior poate deveni de-a dreptul sufocant, atât pentru producători, cât și pentru plante. După cum se poate constata, plasa de umbrire face un duo excelent cu serele și solariile.

La o primă vedere, utilitățile plasei de umbrire sunt destul de numeroase și acestea chiar nu se opresc aici, pentru că mai putem enumera, pe scurt, câteva! Iată de ce să investești într-o plasă de umbrire profesională, ca să beneficiezi la maxim de investiția făcută:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Împreună în arte și simțiri Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului
  • Este un produs accesibil ca preț, având un raport calitate – preț foarte convenabil, indiferent de metoda în care vei folosi produsul;
  • Folosește-o cu încredere, în orice proiect dorești, pentru că este un produs rezistent, ce face față provocărilor cotidiene – acesta este și motivul pentru care se folosește în domeniul construcțiilor și nu numai;
  • Reprezintă o soluție temporară eficientă cu avantaje imediate și o poți folosi chiar și la alte construcții deja existente (sere și solarii);
  • Poate fi o soluție mai accesibilă și ușor de folosit pentru culturile de legume crescute în câmp deschis, în zone predispuse la intemperii naturale frecvente;
  • Se poate refolosi în mai multe modalități, până în momentul în care se deteriorează complet (dar asta poate dura luni sau chiar ani).

Nu trebuie să fii legumicultor de meserie sau constructor ca să poți să folosești plasa de umbrire, pentru că orice persoană o poate utiliza în viața de zi cu zi, în diverse treburi casnice, fără nici o problemă, deoarece este flexibilă și ușor de mânuit. De asemenea, o dată împachetată, nu ocupă nici mult spațiu de depozitare, deci nu reprezintă un inconvenient din acest punct de vedere. Pentru a afla mai multe informații despre acest produs, cereți sfatul producătorilor de la care achiziționați plasa – aceștia vor fi mai mult decât bucuroși să vă răspundă la toate întrebările și nelămuririle pe care le poți avea. Dacă nu există un sediu fizic de unde poți cumpăra, există întotdeauna disponibile magazinele online, pe care producătorii le folosesc pentru a ajunge la cât mai multă lume, facilitând accesul la produse de care oamenii au nevoie.

Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

După cum se poate observa, plasa de umbrire, deși la o primă vedere pare banală, este un produs cu multiple utilități, ce oferă o mulțime de avantaje pe care nu ai cum să le treci cu vederea, în special dacă esti o fire practică și economică, pentru că nu trebuie să cheltui foarte mulți bani pentru a te bucura de avantajele pe care un astfel de produs le oferă. Alege modelul în functie de nevoi sau de bugetul personal, deși, indiferent de opțiunea aleasă, nu vei scoate din buzunar mai mult decât este cazul pentru o plasă de umbrire profesională.

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri