22 Decembrie 2021 publicat în Casa-Gradina 39 share-uri

Origami este arta împăturii hârtiei în mod sculptural, prin diverse tehnici și metode, astfel încât să capete viața, suflu și diverse forme și un design elaborat. Origami este asociată în mod frecvent culturii japoneze, însuși cuvântul “origami” fiind format din “ori” și “kami” care înseamnă “împăturire”, respectiv “hârtie”.

Arta origami cunoaște în Japonia o tradiție îndelungată, fiindcă practicată încă din timpul perioadei Edo (1603-1867), iar unul dintre cele mai cunoscute și bine reprezentate simboluri ale artei origami este reprezentat de cocor.

Fiindcă mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Crăciunului și mulți dintre noi adoră să decoreze locuința și casa în spiritul Crăciunului, iată câteva modele minunate de origami, simple sau sofisticate, realizate cu multă iscusință și migală și care pot fi folosite cu succes pe post de decorațiuni în perioada Sărbătorilor de iarnă. Sunt confecționate dintr-un material ieftin și reciclabil – hârtie în culorile Crăciunului, însă sunt spectaculoase și nici nu vei cheltui o mică avere pe ele. Cei dragi vor fi cu siguranță fermecați de ele, ba chiar îi puteți angrena și pe membrii familiei în realizarea lor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Cele mai frumoase decorațiuni origami care aduc spiritul Crăciunului în căminul tău

Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: ValeryGordeeva /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock Foto: muh23 /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri