Dacă vă gândiți la candelabre ca la corpuri de iluminat sofisticate care nu se vor potrivi în schema de design interior a casei dvs., gândiți-vă de două ori. Aceste piese de artă au evoluat foarte mult de când au apărut pentru prima dată. Producătorii au luat în considerare nevoile și dorințele clienților lor și au început să producă candelabre într-o varietate de dimensiuni și stiluri, astfel încât astăzi puteți găsi și cumpăra candelabre online cu ușurință.

Candelabrele pot adăuga o anumită eleganță oricărei încăperi din casa dumneavoastră. S-ar putea să credeți că candelabrele sunt prea tradiționale sau fanteziste pentru decorul dvs., dar astăzi există mult mai multe opțiuni decât erau înainte. În plus, există numeroase beneficii ale agățării unui candelabru în casa dvs.

Așa că da, dacă v-ați dorit în secret să vă luați unul, dar v-a fost teamă că va arăta prea exagerat, ar trebui să renunțați la îndoielile dvs.. Iată care sunt cele mai importante beneficii ale încorporării frumuseții atemporale a unui candelabru în decorul camerei dvs. de zi.

Adaugă mai mult interes

Chiar nu există niciun alt corp de iluminat care să poată concura cu frumusețea și eleganța unor candelabre. Și, deși designerii folosesc de obicei culoarea luminilor ca fiind una dintre principalele modalități de a adăuga căldură și frumusețe într-o cameră, acest lucru funcționează doar atunci când corpul de iluminat este aprins.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Un candelabru uimitor care atârnă din centrul tavanului va acționa ca o piesă centrală a camerei, adăugând interes întregii încăperi și emițând eleganță chiar și atunci când este oprit. Așadar, dacă v-ați hotărât să cumpărați un candelabru online în timp ce stați pe canapea imaginându-vă cum se va potrivi în designul livingului dvs., avem alte vești bune pentru dvs. Continuați să citiți.

Este versatil

Pe vremuri, candelabrele tradiționale erau potrivite doar pentru anumite tipuri de design. Așa că este logic că oamenii nu erau atât de înnebuniți după ele, deoarece nu toate casele erau proiectate în acele stiluri. Firește, candelabrele de cristal ornamentate nu arată bine în decorurile moderne și urbane.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Din fericire, în lumea modernă de astăzi, producătorii de candelabre s-au diversificat și au început să producă noi forme și modele. Acestea vin în diferite forme și dimensiuni, iar astăzi producătorii folosesc diferite materiale, cum ar fi sticla brună și metalul, care sunt mult mai elegante și mai versatile decât modelele tradiționale. Acestea pot fi de la fantastice și excentrice până la minimaliste și elegante.

Vă salvează pereții

Multe modele de corpuri de iluminat moderne din ziua de azi necesită să dați găuri în pereți, așa că de fiecare dată când vreți să redecorați și să schimbați felul în care stau lucrurile în sufrageria dvs., trebuie să umpleți acele găuri. Acest lucru poate fi foarte descurajant și ar putea slăbi pereții.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

În schimb, dacă alegeți candelabre, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pereți, deoarece candelabrele sunt atârnate de tavan și nu vor ocupa spațiu pe pereții dvs. și, în consecință, nu îi vor deteriora.

Puteți economisi mai mult spațiu.

În zonele mici, este posibil să nu aveți suficient spațiu pentru o lampă de masă sau de podea. Atunci, de ce să nu folosiți acea conexiune electrică pentru a instala un candelabru? Le puteți găsi într-o multitudine de dimensiuni pentru a se potrivi aproape oricărui spațiu, de la un dulap la camera de zi până la camera de oaspeți.

Obțineți mai mult impact.

Dacă doriți să transformați un spațiu, instalați pur și simplu un candelabru. Acest lucru poate lua o cameră simplă și o poate transforma în ceva special. De asemenea, va capta atenția oricui intră în cameră pentru prima dată. Candelabrele sunt puncte focale ușoare în jurul cărora puteți decora restul casei dvs.

Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti  Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Puteți alege tipul de iluminat pe care îl doriți în spațiu.

Dacă optați pentru un design tradițional, puteți achiziționa becuri care par să pâlpâie ca lumina lumânărilor. Dacă preferați o lumină mai blândă, difuză, puteți opta pentru un design care folosește sticlă mată sau abajururi din in. De asemenea, puteți pune candelabrul pe un întrerupător cu variator pentru a controla nivelul de iluminare.

Sursa foto: Photo by Amirmasoud Shokouhian on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri