Amenajarea unei locuințe poate fi de multe ori o provocare, mai ales dacă faci acest lucru pentru prima dată. Bineînțeles că vrei să te reprezinte și să te bucuri de un spațiu organizat în stilul tău, de aceea poate fi confuzantă multitudinea de informații referitoare la ceea ce poți alege când vine vorba de design.

Una dintre variante ar fi să apelezi la sfatul unui specialist, care te va spijini să afli ce este mai potrivit pentru tine, dar, dacă dorești să faci acest lucru de unul singur, atunci ai nevoie de informații care să te ajute să iei decizii bune.

Decorarea unei bucătării este o treabă minuțioasă și e util să știi ce anume dorești și modul în care vei folosi spațiul, pentru a face cele mai bune alegeri. Pentru amenajarea bucătăriei cele mai importante elemente sunt electrocasnicele și mobila. Ofertele de pe piață sunt diverse și, în ceea ce privește mobila, găsești seturi de mobilă de bucătărie într-o largă paletă de modele din care să cumperi ce dorești. O variantă ar fi mobila de bucătărie modulară și poate ești interesat să știi dacă ți se potrivește.

Mobila de bucatarie modulară este cel mai întâlnit tip de mobilier din țara noastră. De la cea mai ieftină, până la cea cu preț ridicat, realizată din materiale ușor de prelucrat, cum sunt PAL-ul, MDF-ul sau HDF-ul, mată sau lucioasă, mobila modulară este alcătuită din piese ce e pot așeza în diferite poziții, care se potrivesc împreună și umplu spațiul. E ușor de recunoscut deoarece vei găsi seturi ce conțin mai multe module pe care le asamblezi împreună sau le vei putea configura în așa fel încât să se potrivească dimensiunilor bucătăriei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să alegi componente pentru baia ta 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Dacă ai un buget determinat și vrei să ai o cheltuială mai mică cu mobilierul bucătăriei, atunci cea mai bună soluție este mobila de bucătărie modulară. Cu minimum de abilități poți monta singur piesele componente și îți poți crea propriul aranjament. Există producători care îți oferă modele de dispunere a modulelor, de care poți ține cont pentru a-ți ușura procesul de amenajare.

Pentru o bucătărie mai mare, în care ai de amplasat mai multe piese de mobilier, sau pentru o bucătărie cu formă regulată sau dimensiuni standard, este o bună alegere mobila modulară. Dacă însă încăperea are dimensiuni diferite sau formă specială sau dacă dorești un mobilier care se potrivește perfect, atunci ai posibilitatea să apelezi la un atelier care să îți realizeze mobilă de bucătărie la comandă. Aceasta are dezavantajul unui preț mai mare și uneori poți aștepta destul de mult, dar vei obține o mobilă care va fi exact pe dimensiunile spațiului și pe gustul tău.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Un alt aspect ține de greutatea pieselor de mobilier. Dacă optezi pentru a suspenda multe din corpuri sau pentru a le supraetaja, în așa fel încât să profiți de cât mai mult din spațiul disponibil, mobila modulară este potrivită, deoarece este ușoară și adecvată pentru orice tip de amplasare.

Estetica este un alt punct forte al mobilei modulare. Deoarece este realizată, de obicei, din materiale melaminte, acestea le poți găsi în modele și culori potrivite gustului tău, mai ales dacă preferi un stil mai modern. Folosește aplicațiile ce îți oferă simulări 3D prin intermediul unui software, pentru a găsi cea mai potrivită variantă de design. Finisajele te ajută să dai o notă personală și unică spațiului în care vei găti.

Timpul este de partea mobilei modulare, deoarece de cele mai multe ori ai parte de o livrare promptă a produsului dorit, pe care îl găsești în magazinele fizice și pe site-urile magazinelor de profil. Funcționalitatea este maximă, deoarece piesele modulare pot fi destul de ușor aranjate și apoi rearanjate, în momentul în care te hotărăști să faci eventuale reamenajări. Ofertele de pe piață sunt foarte numeroase și prețurile sunt cele mai bune, așa că este foarte potrivită pentru domicilii temporare, dar și pentru locuințe pe termen lung.

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Sursa foto: Photo by Im3rd Media on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri