Coworkingul reprezintă o alternativă tot mai firească la mediul de lucru tradițional. Dinamism, creativitate și comunitate sunt cuvintele cheie ce definesc acest concept.

Potrivit studiului Global Coworking Growth Study 2020, realizat de Coworking Resources, se estimează ca până în 2024, la nivel global, aproape 5 milioane de oameni vor lucra în spații de coworking, o creștere de 158% comparativ cu 2020. Și în Romania, conceptul de coworking a căpătat amploare în ultimii ani.

Într-o perioadă în care totul pare să se transforme, mai mult decât “să revină la normal”, acestă idee este adoptată și în cadrul companiilor. Pentru a crea un echilibru între munca de la birou și cea de acasă, sau pur și simplu pentru a oferi o altfel de opțiune hibrid, o companie își poate reinventa birourile pentru angajați.

Astfel, spațiile de coworking, lounge și relaxare sunt aduse în prim-plan. Adaptate la cultura organizațională și specifiul brandului, acestea pot oferi noi perspective. Și aici designul interior joacă un rol important. Pentru ca decorul să fie creativ și primitor, fiecare element integrat în amenajare are rolul lui. De exemplu, un perete verde, natural, transmite ideea de conectare cu natura. Finisajele și mobilierul trebuie și ele alese cu grijă și desigur, în concordanță cu întreg conceptul. Brandingul joacă și el un rol esențial. Astfel, identitatea unei companii poate să fie foarte bine evidențiată în proiectul de design interior și să ofere sentimentul de apartenență la o comunitate.

Design interior office – între pasiune și inovație

Unul dintre conceptele de design interior office realizate de Noblesse Group se încadrează cu succes în conceptul actual de coworking. Echipa de arhitecți și designeri a realizat designul interior pentru hub-ul ce include zona de coworking, lounge și meeting rooms din cadrul unei companii petroliere. Astfel, angajații beneficiază de un spațiu atractiv, relaxant, ce motivează și oferă o atmosferă plăcută la birou.

De la concept, până la implementare, echipa Noblesse Group a creat și coordonat întregul proiect. Stilul ales a fost în concordanță cu brandingul companiei – modern cu influențe orientale. Zona de coworking, cea de relaxare și socializare, cat și spațiile unde sunt amplasate barul și zona de servire a mesei au fost amenajate în același stil ce oferă un aspect unitar și o modernitate aparte. Materialele alese, de la mobilier, finisaje, corpuri de iluminat, decorațiuni, până la plantele stabilizate, se regasesc în portofoliul Noblesse Interiors.

Noblesse Group realizează proiecte de design interior office-uri, hoteluri, restaurante, spații comerciale, dar și locuințe. Acestea respectă cele mai înalte standarde și corespund, întotdeauna, dorințelor și nevoilor clientului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri