Oglinzile sunt multifuncționale. Nu numai că îți dau asigurări că arăți bine, dar pot face și camerele să arate mai mari, mai luminoase și mai frumoase.

Unele camere se pot simți strâmte și inconfortabile dacă spațiul disponibil este mic. De aceea, atunci când amenajezi spații mici, totul contează. Cu câteva trucuri inteligente inspirate de designul interior poți învăța cum să faci o cameră să pară mai mare. Tehnicile de culoare, aranjarea mobilierului, amplasarea oglinzilor și iluminatul creativ pot păcăli ochii și pot face ca interiorul să pară mult mai spațios decât este de fapt.

Oglinzile sunt de nelipsit în băi și dormitoare, dar rolul lor într-o casă poate fi mult mai mare și mai dramatic decât atât. Deși sunt esențiale pentru verificarea aspectului nostru, ele pot, de asemenea, să stimuleze radical senzația de spațiu dintr-o cameră. Utilizate în mod creativ, oglinzile pot crea iluzii optice fascinante, parând să extindă un colț îngust sau să înzestreze un spațiu deja generos cu un factor „wow”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Iată câteva sfaturi despre cum să folosești oglinzi pentru a crea iluzia de spațiu. Comanda oglinda de pe emag, vezi oferta completa.

Dublează dimensiunea unei bucătării. Dacă spațiul îngust al bucătăriei îți dă sentimente de claustrofobie, îmbunătățește spațiul instalând o oglindă de-a lungul unui perete. Dintr-o dată, acele dimensiuni lungi și înguste se vor completa, iar spațiul va părea mai mare.

Oglindă sprijinită. O imensă oglindă independentă sprijinită de un perete va spori în mod extraordinar senzația de spațiu dintr-o cameră. În plus, o poți repoziționa pentru a reîmprospăta aspectul camerei și o poți lua cu tine dacă te muți. Așezarea unor piese de mobilier în față atenuează strălucirea și crește interesul pentru reflexie.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Umple nișele. Plăci de oglindă montate în nișele din camere conferă unui spațiu de locuit compact un luciu de eleganță și o senzație mai spațioasă.

Extinde dulapul. Într-un dormitor compact, ușile dulapului cu oglinzi sunt incredibil de utile. Acestea fac ca spațiul să se simtă generos și sunt, desigur, la îndemână pentru a verifica modul în care arăți.

Îmbunătățește un birou mic. Un birou mic, compact, cu multă mobilă, poate fi transformat cu oglinzi montate în jur. Vei oferi spațiilor mici adâncime și, atunci când cineva lucrează la birou, oferă o senzație de deschidere a camerei în spatele lor, ajutând la menținerea claustrofobiei la distanță!

Oglinda deasupra patului. Dormitoarele mici pot fi salvate printr-o oglindă care se întinde deasupra patului. Aceasta va oferi camerei o senzație de adâncime, fără a deranja senzația confortabilă cu prea multe suprafețe sclipitoare.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Pune în lumină un hol. Adaugă adâncime și luminozitate pe hol atașând o oglindă pe măsură pe un perete. Holurile se simt adesea posomorâte sau înghesuite, dar o simplă oglindă din podea până în tavan va arunca lumina în jur și va înveseli spațiul.

Încearcă o bandă sau două de oglinzi. Problema cu utilizarea oglinzilor pe un perete întreg este că poate da o senzație confuză. Unde se oprește camera reală și începe cea reflectată? Deși o astfel de iluzie optică poate funcționa în unele camere, s-ar putea să pară prea mult pentru anumite spații. Ca alternativă, ia în considerare benzi orizontale de oglinzi. Aceste benzi creează efectul de extindere a încăperii fără a reflecta totul până la ultimul detaliu sau a deruta ochiul.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Du-te în sus. Oglinzile sunt utile atunci când spațiul este mic, dar pot aduce, de asemenea, un factor „wow” într-o cameră bine proporționată, oferind un sentiment de dramă și maximizând în același timp senzația de dimensiune amplă. De exemplu, într-un spațiu cu tavan normal, poți dubla instantaneu înălțimea camerei prin adăugarea unui perete de oglinzi.

Acoperă doi pereți. Pentru a crește radical senzația de spațiu, dar, de asemenea, pentru a te juca cu potențialul de reflexii incitante, multiple, încearcă să utilizezi oglinzi pe doi pereți alăturați. Acest lucru creează o abundență de reflecție și perspective, oferind camerei o senzație expansivă și plină de farmec.

Mărește chiar și cea mai mică cameră. Vei împiedica o baie mică sau o garderobă înghesuită să se simtă prea mică, instalând oglinzi pe un perete.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursa foto: Photo by Suhyeon Choi on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri